Zobacz pełną wersję : Warzywka
Jakie warzywka proponujecie do ogólnego akwarium ( mieczyki molinezje neon inesa kiryski gupiki)
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????
matyjasz
04-21-2004, 19:12
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????
Musiałeś tego posta pisać!?Takimi głupimi postami zaśmieca sę forum. Warzywa to dla glonojadów i ślimaków np.marchewka, sałata, kalafior. Ta twoja obsada co podałeś to nie bardzo będą chciały jeść.
ja moje miecze i gupiki karmię ostatnio zielonym groszkiem mrożonym - przez chwilę gotuję żeby zmiękł i przeciskam przez praskę, od czasu do czasu można do tego odrobinkę czosnku dodać. Normalnie zabijają się za tym, az miło popatrzeć :D
Próbowałam też z marchewką i kalafiorem, nie za bardzo im smakowały.
ja wrzucam moim rybciom (żyworódki, skalary, glonojady) mrożony szpinak (najpierw rozmrażam) i wrzucam do akwa, a potem oglądam jak rybcie się kotłują. do tego kawałek na dno i kamykiem przygniatam (dla gnojków).