Zobacz pełną wersję : pytanko o pyszczaka
mam pytanko ale wstyt mi je zadac. Moje dziewczyna ma parke pyszczaków.Samie zrobił sie ostatnio żółty a samiczna jest niebieska.jak były młode to rybki były slicznie błękitne.moje pytanie jest takie: W baniaku 25l jest wsypany piasek koralowy i rybki stale w nim kopią dziury jakby chciały niewiem co pod piachem znalesc.Co to znaczy? Nazwy rybek nieznam.Wiem tylko tyle ze to pyszczaki.Prosze o szybką odpowiec (sorki za bałagan w tekscie :oops: ) Pozdrawiam
Prezydent
06-08-2005, 13:00
Parka pyszczaków w 25 l hmm ... czytałeś kiedyś, ty albo twoja dziewczyna, cokolwiek na temat pyszczaków ? Sądzę że nie.
Polecam lekturę http://www.malawi.pl/artykuly/wybor_zbiornika.htm ... i to jak najszybciej.
Prezydent przeczytałem...i jest mi głupio... :-( jutro kupuje wiekszy baniak. Dzieki i przepraszam za niedopatrzenie.Czyli to kopanie w dnie moze byc wynikiem małego zbiornika??? :roll:
Zar 2004
06-09-2005, 09:26
Pyszczaki kopiąw dnie ... gdyż taka jest ich natura, że urządzają zbiornik po swojemu.
Temat przenosze do odpowiedniego dla niego diału jakim jest jak mniemam Malawi. Proszę także o przeczytanie topica zanim napiszesz przeczytaj w którym wyraźnie jest opisane to w jakich warunkach powinny byc trzymane te ryby.