Zobacz pełną wersję : [112l] by Muzzy
Witam. Po dość długiej przerwie postanowilem pokazać mój zapuszczony bałagan. Prośił bym o jakieś komentarze co do zbiornika. Może jakieś zmiany lub inne propozycje.
zbiornik ogolnie nie jest zly :)
Obsada tragiczna : 3 skalarki oddaj, kosiarki zamien na otoski :roll:
Ja to bym cos dal na srodek akwarium :wink:
Jednego skalara nieoddam bo to "zabytek". To ten na zdjęciu. Reszte bym zniemil ale narazie niewiem na co. Pewnie jakieś stadne.
andrzej adam
05-20-2005, 22:47
a ja bym ten środek zostawił taki pusty, jesli tylko znajdziesz na prawę strone akwa równie ciekawy pomysł jak miałeś na lewą to ten pustawy środek może być właśnie atutem...no ale obsada faktycznie tragiczna!
zamotany_maron
05-22-2005, 21:47
akwa raczej spoko ale na środku dał bym korzeń
Emel Woo
05-22-2005, 22:05
Akwarium tak na moje oko średniej jakości... Na pewno zmieniłbym żwirek na mniejszą granulację i grubszą warstwę.
MaxRipper
05-23-2005, 06:55
Zbiornik fajny, aczklwiek musisz bardziej poingerowac w jego aranzację. Skorzystaj z rady Emel Woo - zmień żwirek. Powiedz mi jeszcze co to za roslina - ta duza po lewej (o bardzo duzych liściach)?
Witam. Dzieki za rady. Ta roślina ( jak dobrze pamiętam) to Echinodorus Oriental. Niedługo bede zmieniał filterek za zewnętrzny i zmienie żwir.
A ja proponuje zrobić tak: usunąć 2 skalary, gupiki i platkę a dokupić razbor, bo one są stadne :wink:
Witam. Zmieniłem akwa na takie jak w profilu. Więc skalarów nieusunę. :)
Przypominam jednak, że i skalar to ryba stadna a zostawienie jednego osobnika (mimo iż jest zabytkiem) to barbarzyństwo.
Jest ich narazie 3. Jak dokończe robić światło to dopiero bede kompletował obsade.
Lordjabol
06-09-2005, 21:06
Mi tam sie podoba co do obsady to faktycznie przydala by sie zmiana ale jak muwi muzzy bedzie ok w akwa przydałby sie korzeń mysle ze fajnie by było go ustawic gdzies na srodku akwa
Tego zbiornika juz niema. Niedługo wrzuce foty nowego.
Lordjabol
06-09-2005, 21:32
Wlasnie chciałem sie o to zapytac o jakim zbiorniku rozmawiamy :wink: bo w profilu masz inny niz w temacie!!! :?
daj fotki nowego akwa
Fotki dam jak zrobię jutro owietlenie. Narazie to żarówka 60W i brzydko wygląda. :(