Zobacz pełną wersję : Akwaryści rowerzyści...... ;)
Witam ;)
Temat poruszałem już rok temu.. ale nie udało się ... wiec moze tym razem.. sprawa ma się tak:
czy byliby jacys akwarysci z wawy chetni na wycieczke rowerową np do powsina... tam posiedziałoby się przy piwko pogadało itp 8) takie przyjemne z pozytecznym :lol: no i troszke ruchu przy okazji .....
Moze są tacy co nie maja planow na jutrzejszy dzień ??? no w kazdym razie piszcie kto bybly chetny to sie zorganizujemy i moze tym razem wyjdzie ;)
Pozdrawiam Elmo
daniel90
05-01-2005, 12:46
ja wczoraj zrobiłem 57km :lol: ale byłem totalnie wykończony. chętnie bym przy piwku posiedział z Wami (tymbardziej że nie jestem pełnoletni :wink: ), ale jest mały problem, mam ze 350km do wawy, więc odpada :cry: a szkoda, że nie moge się z Wami spotkać
ja przed sekundą wróciłem z rowerku - z wawra byłem za jelonkami w takim lesie (nie wiem jak się nazywa :? ) - troche tych km było :wink: Jestem totalnie wykończony, więc w ten weekend chyba nie będe jeździł już :wink: ale chętnie pisze się jakby troche osób się zebrało np w przyszłym tygodniu na akwarystyczną wycieczke rowerową :)
Mam rower.
Mam też katar.
Dopiszcie mnie do listy rezerwowej i pojedźmy po równym do Powsina.
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie itd., itd...
Witam ;)
No no... to jak narazie są 3 osoby ....
Elmo (Ja) :lol:
Unnamed
Spinja
8)
A co byscie powiedzieli na jutrzejszy dzień ?? 8)
Ja chętnie jeśli tylko rowerek bedzie sprawny bo brat go naprawia ale zaraz go popędze. Tylko Elmo moja kondycha jest niska wiec nie jakas zawrotna prędkość
co byscie powiedzieli na jutrzejszy dzień ?? 8)
Muee, jutro ma padać (http://serwisy.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?dzien=2). Mueee. Ja ne mam siły. <marudzenie>
Z miłą chęcią bym sie z Wami przejechał :) ale bym musiał 300 km do Was rowerkiem przebierać może i bym dojechał ale 2 dni bym nie wstał z łóżka :) ale w wakacje jak najbardziej można jakieś spotkanie zrealizować.
Bardzo pozytywny pomysł :)
Tak jak pisałem teraz tak średnio bym chciał ale w sobote jak najbardziej...
Witam ;)
No to wstepnie sie ustawiamy na sobote 7 maj... piszcie do mnie na priva gdzie pauje sie wam spotkać i o ktorej godzinie..... ja potem napisze na forum ;)
Pozdrawiam
No to wstepnie sie ustawiamy na sobote 7 maj... piszcie do mnie na priva gdzie pauje sie wam spotkać i o ktorej godzinie..... ja potem napisze na forum ;)
Słuchajcie, akwarzyści - browerzyści z Grona organizują wycieczkę w sobotę 7.05 (http://grono.net/user/topic-show.jsp?id=85699). Oni są już b. wkręceni w to jeżdżenie, ale akurat w sobotę ma być lajtowo. :D Podłączmy się! Będzie weselej i "integracyjniej"! :D
Co Wy na to?