PDA

Zobacz pełną wersję : Akwaryści rowerzyści...... ;)

Elmo
05-01-2005, 12:40
Witam ;)

Temat poruszałem już rok temu.. ale nie udało się ... wiec moze tym razem.. sprawa ma się tak:

czy byliby jacys akwarysci z wawy chetni na wycieczke rowerową np do powsina... tam posiedziałoby się przy piwko pogadało itp 8) takie przyjemne z pozytecznym :lol: no i troszke ruchu przy okazji .....

Moze są tacy co nie maja planow na jutrzejszy dzień ??? no w kazdym razie piszcie kto bybly chetny to sie zorganizujemy i moze tym razem wyjdzie ;)

Pozdrawiam Elmo

daniel90
05-01-2005, 12:46
ja wczoraj zrobiłem 57km :lol: ale byłem totalnie wykończony. chętnie bym przy piwku posiedział z Wami (tymbardziej że nie jestem pełnoletni :wink: ), ale jest mały problem, mam ze 350km do wawy, więc odpada :cry: a szkoda, że nie moge się z Wami spotkać

Unnamed
05-01-2005, 16:03
ja przed sekundą wróciłem z rowerku - z wawra byłem za jelonkami w takim lesie (nie wiem jak się nazywa :? ) - troche tych km było :wink: Jestem totalnie wykończony, więc w ten weekend chyba nie będe jeździł już :wink: ale chętnie pisze się jakby troche osób się zebrało np w przyszłym tygodniu na akwarystyczną wycieczke rowerową :)

Spinja
05-02-2005, 02:45
Mam rower.
Mam też katar.
Dopiszcie mnie do listy rezerwowej i pojedźmy po równym do Powsina.

Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie itd., itd...

Elmo
05-02-2005, 10:58
Witam ;)

No no... to jak narazie są 3 osoby ....

Elmo (Ja) :lol:
Unnamed
Spinja

8)

A co byscie powiedzieli na jutrzejszy dzień ?? 8)

Młyn
05-02-2005, 19:58
Ja chętnie jeśli tylko rowerek bedzie sprawny bo brat go naprawia ale zaraz go popędze. Tylko Elmo moja kondycha jest niska wiec nie jakas zawrotna prędkość

Spinja
05-02-2005, 20:02
co byscie powiedzieli na jutrzejszy dzień ?? 8)
Muee, jutro ma padać (http://serwisy.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?dzien=2). Mueee. Ja ne mam siły. <marudzenie>

uwe87
05-02-2005, 20:24
Z miłą chęcią bym sie z Wami przejechał :) ale bym musiał 300 km do Was rowerkiem przebierać może i bym dojechał ale 2 dni bym nie wstał z łóżka :) ale w wakacje jak najbardziej można jakieś spotkanie zrealizować.
Bardzo pozytywny pomysł :)

Unnamed
05-02-2005, 21:29
Tak jak pisałem teraz tak średnio bym chciał ale w sobote jak najbardziej...

Elmo
05-03-2005, 09:58
Witam ;)

No to wstepnie sie ustawiamy na sobote 7 maj... piszcie do mnie na priva gdzie pauje sie wam spotkać i o ktorej godzinie..... ja potem napisze na forum ;)

Pozdrawiam

Spinja
05-05-2005, 14:10
No to wstepnie sie ustawiamy na sobote 7 maj... piszcie do mnie na priva gdzie pauje sie wam spotkać i o ktorej godzinie..... ja potem napisze na forum ;)
Słuchajcie, akwarzyści - browerzyści z Grona organizują wycieczkę w sobotę 7.05 (http://grono.net/user/topic-show.jsp?id=85699). Oni są już b. wkręceni w to jeżdżenie, ale akurat w sobotę ma być lajtowo. :D Podłączmy się! Będzie weselej i "integracyjniej"! :D

Co Wy na to?