Zobacz pełną wersję : 60l i pyszczaki???????
Witam.
Pojemnosć mojego akwarium to 60l, czy mogłyby by w nim zamieszkać jakieś pyszczaki??
Witaj
nie rób tego za małe akwa jak juz to muszlowce
Zadaj sobie troche trudu i kliknij w temat na samej górze ("zanim napiszesz post przeczytaj"),tam znajdziesz odpowiedz.
pozdro
Dokładnie Kierep potwierdzam twój post. Po to napisałem przyklejony wątek.
The Green Fairy
04-20-2005, 17:08
imo
moderatorzy sa po to aby usuwac takie bezsensowne tematy
wiec o to prosze
"Bezsensowny" to on moze jest dla osoby jest dla Ciebie, osoby która się na tym "zna".Myśle ze po to właśnie istnieją fora by inne osoby mogły dowiedzieć się czegoś na dany temat.
Sorry ale jak temat byl poruszany setki razy to wydaje sie bezsensowny... Przecierz masz wszystko przyklejone!!
Temat wcale nie jest bezsensowny. Bezsensowne jest napisanie takiego tematu jeżeli jest post zanim napiszesz przeczytaj. Temat nie zostanie usunięty ponieważ obrazuje brak moliwości stworzenia biotopu Malawi w o wiele za małym do tego celu akwarium. Post pozostawiony jest celowo i mam nadzieje że teraz ludzie zaczną czytać specjalnie przygotowany przeze mnie wątek zanim napiszesz przeczytaj.
Albert Stork
05-13-2005, 11:26
Może temat już jest zakończony ale ja chciałbym coś dodać ze swojej strony, a co byście powiedzieli jeżeli owe akwarium 60 l miało by wymiary (autor nie podał wymiarów swojego akwarium) 100x25x25 co daje jakieś 62,5 l ?? Czy owe akwarium również nie nadaje się do trzymania pyszczaków ??
Za mała wysokość i szerokość. Akwa moze dobre dla labiryntowców ale nie dla pysiaków.