Zobacz pełną wersję : [65L] Moje Akwa [Proszę o opinie ,uwagi ,krytykę ,podziw :)]
oto moje Akwa 65L
16xNeonki Inesa
2x(samiec) Prętnik Karłowaty (szukam 3xsamiczki nie moge znalesc)
Przepraszam za slaba jakosc zdjec na 2 fotce sa kamienie w prawym dolnym rogu czerwone ale to odbicie swiatla na 1 fotce widac ich prawie orginalny kolor troche ciemne jescze :P
Marcinus
04-09-2005, 15:37
Zamiast tych kamieni wsadz jakiś korzeń i kokos; jak dla mnie trochę mało roślin, barkuje roślin wysokich i pływających,nieciekwa tapeta.
Jak daleko mieszkasz od Łodzi?? Na niedzielnej giełdzie na starcie znajdziesz samice prętnika w cenie około 6PLN,powinieneś mieć jednego samca i 3 samice.
Witam
Crespo przed taba troche duzo pracy, wyzucilbym te kamienie a dal porzadny korzen, dolozyl bym roslin (pretniki lubia plywajace roslinki ), zmien ta tapete daj jakis ciemny kolor lepiej bedzie neonki widac :D
Zjdecia sa nawet wporzadku, podoba mi sie te 1 zdjecie chyba zgaszone swiatlo masz w akwarium :)
Pozdrawiam i zycze milej pracy przy akwarium :)
nie poprostu bez lampy a drugie z lampa
Dosadzić kilka roślinek, dołożyć korzonek, kamienie (jeśli muszą koniecznie być ) ułożyć bardziej naturalnie i zmienić tło. To moje skromne zdanie.....
Pozdrawiam- Vildi
Moim zdaniem akwarium wygląda narazie bardzo słabo.
Wioęcej roślin, brak kamienia z lewej,...generalnie jest co robić.
Pozdrawiam.
hm a gdzie te foto ? :lol:
chesterek
03-30-2007, 20:54
KryszAk przestań odświeżać stare wątki!