PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie w warszawie

dzik1980
04-03-2005, 11:58
Czesc

Czy ktos sie orientuje gdzie i za ile moge w warszawie kupic krewetki? Interesuja mnie tigery lub red chery. Dzieki za info

DZIK

Unnamed
04-03-2005, 12:39
ja polecam prywatnych hodowców :wink:
Można sporo taniej kupić niż w sklepie

Spinja
04-03-2005, 12:40
Mam kontakt do pryw. hodowcy krewetek z Wawki (http://www.bcz.pl/krewetki/foto.php) - jakby co, służę. Sama u Niego nabywałam Red Cherry i jestem zachwycona! Ceny super niskie, bo to maniak, a nie biznesmen :)

NOVINA
04-03-2005, 13:03
Mam kontakt do pryw. hodowcy krewetek z Wawki - jakby co, służę. Sama u Niego nabywałam Red Cherry i jestem zachwycona! Ceny super niskie, bo to maniak, a nie biznesmen :)

A mozna wiedziec w jakiej cenie ?

Unnamed
04-03-2005, 14:26
To może ja uściśle --> polecam jednego prywatnego hodowce - a ceny ma napewno najniższe w mieście :D --> 4zł za chery i tigery, a jako iż ja kupowałem je trochę mniejsze miałem za 3,5zł :D Nie wiem czy moge z nicka podać o kogo chodzi ale naprawdę polecam :D

NOVINA
04-03-2005, 15:38
To może ja uściśle --> polecam jednego prywatnego hodowce - a ceny ma napewno najniższe w mieście :D --> 4zł za chery i tigery, a jako iż ja kupowałem je trochę mniejsze miałem za 3,5zł :D Nie wiem czy moge z nicka podać o kogo chodzi ale naprawdę polecam :D

Czyzby chodzilo o mnie :D :wink:

Moge powiedziec, ze moje krewetki sa rozrzucone po calej Polsce :D

Saiqpat
04-04-2005, 14:23
[
Moge powiedziec, ze moje krewetki sa rozrzucone po calej Polsce :D

A ja potwierdzam:) Tez kupowalem i doskonale zapakowane przyjechały do Wrocka. Wszystki przezyly i dwie juz nosza jajka;)

paletka6
04-04-2005, 15:28
tak prawda NOVINA ma bardzo tanie krewecie jestem z białego stoku i zakupiłem je u niego u mnie w białym stoku są ciężko dostępne a jak są to po 10zł polecam NOVINE :wink:

daniel90
04-04-2005, 16:31
ja się zapytam: (nie żebym nie wierzył w słowo, ale z ciekawości)
jak pakowane, jak przesyłane i w jakiej cenie przesyłka.
pewnie z ceną przesyłki jest tak, że opłaca się przy większej ilości krewetek :D

NOVINA
04-04-2005, 17:00
ja się zapytam: (nie żebym nie wierzył w słowo, ale z ciekawości)
jak pakowane, jak przesyłane i w jakiej cenie przesyłka.
pewnie z ceną przesyłki jest tak, że opłaca się przy większej ilości krewetek :D
Wyglada to tak:
-taka paczuszka jedzie pociagiem pospiesznym tudziez InterCity
-jesli temp. jest ponizej zera to karton od srodka jest wykladany styropianem (czy jak to sie tam pisze :D ), jesli temp. sa wyzsze to wystarcza gazety
-krewetki pakowane sa po max. 20 sztuk do jednej torby
-okladane sa folia babelkowa i oklejane tasma
-pozniej karton jest szczelnie upychany zgnieciona gazeta
-karton starannie obklejam tasma i pisze odbiorce i nadawce w widocznym miejscu
-z taka paczuszka wedruje na dworzec centralny (tudziez inny w okolicy), czekam az przyjedzie odpowiedni pociag i daje taka paczuszke konduktorowi, on daje mi pokwitowanie i inkasuje 25 zl
-paczuszke odbiera odbiorca na swoim dworcu i wszystko gra :D

-jezeli ktos jest leniwy lub nierozgarniety to moze taka paczke dac do punktu wysylki i tam sie placi 35 zl i mowi sie gdzie i o ktorej maja paczke nadac

daniel90
04-04-2005, 17:08
aha. wygląda bezpiecznie dla krewetek. niestety zamówiłem już u siebie w mieście w sklepie :(
ale na przyszłość będę wiedział :wink:

paletka6
04-04-2005, 18:47
można też krewecie wysłać autobusem pks wtedy płaci się tylko 7 zł za transport :wink: a jak chcesz coś zamówić to najlepiej w kilku wtedy to krewetki są tańsze i transport taniej wychodzi

Spinja
04-06-2005, 23:04
Dziś byłam w AtolZoo. Tam MOŻNA kupić krewetki. :) :) :) :) A raczej można zacząć składać na nie do skarbonki...

NOVINA
04-07-2005, 12:00
Dziś byłam w AtolZoo. Tam MOŻNA kupić krewetki. :) :) :) :) A raczej można zacząć składać na nie do skarbonki...

Dla stalych klientow daja rabaty badz gratisy. Ja ostatnio dostalem krewetke xiphocaris :D I chyba dokupie jej towarzystwo bo to bardzo ciekawa krewetka. W przyszlym tygodniu bede robil wieksze zakupy, wiec jesli ktos cos chce to niech da znac bo im wiecej kupimy tym bedzie taniej :wink: Zgloszenia na PW !