Zobacz pełną wersję : istneiej nowy czat o akwarystyce
http://www.polchat.pl/chat/?room=akwamaniak gdy potzebujesz szybkiej porady wejdz na ten czat tam poradzą ci sami doswiaczoni akwarysści. Za nidługo en czat bedie na pewnej stronce www kóra własnie twoze
Witam,
Wszedlem ale nikogo nie bylo :(
Moze zaplanujemy spotaknie :?: Np. Kazdy Piatek o 20 :wink:
Pozdrawiam Mateusz 8)
Polchat jest troche biedny
Niech admin sie ze mna skontaktuje to można by zrobić coś lepszego -> mam dobry, stabilny serwer
widicznie maiłęś pech a ten czat funkcjonyje dopieroi od wcozraj
i było juzna nim 71osób w sumie. A rekrod jest równy 15 osób naarz. wracie czego moje GG(jestem adminkiem)8538094
http://www.polchat.pl/chat/?room=akwamaniak supeerrrrr czat dopiero sie rozkręca ale.... boty juz sa rozbudowane. Superrr radzą. Spyatłem sie o Mesonauta festivus. Odrazu odpowiedzieli. Naprawde warto wchodzicie
daniel90
04-08-2005, 16:46
nie działa mi ten czat. jak wejde, to na górze reklama, a na dole taki czerwony krzyżyk jak przy złym adresie docelowym obrazka. nie mam czegoś zainstalowanego ??
nie działa mi ten czat. jak wejde, to na górze reklama, a na dole taki czerwony krzyżyk jak przy złym adresie docelowym obrazka. nie mam czegoś zainstalowanego ??
Pewnie masz problem z java :wink:
Ja prze IE tez nie wlanczam tylko Opere :lol:
Pozdrawiam Mateusz 8)
Tomasz Zawół
04-08-2005, 20:32
No chyba jednak ktoś musi ustalić te godziny. Bo kiedy się nie wejdzie to nikogo nie ma :)
Witam
Polecam odwiedzilem pare razy chata i zawsze wychodzilem zadowolony (hehe) przyjemni operatorzy. Ztego co wiem chat sie dopiero rozwija i malo ludu siedzi, i jakis dzien i godzine czeba ustalic bo warto :)
Zainstaluj Maszyna Java - Napewno Pomoze !! Jest potrzebna do chatow
pozdrawiam
A moze by dać link do chata przy opcji zaloguj ? 8)
:twisted: Tylko boty wywalić i jest ok :twisted: