Zobacz pełną wersję : Tylko dla fanów żużla
Zapraszma na stronę fan klubu Tomasza Gapińskiego www.fanklubgapa.prv.pl
Emel Woo
03-24-2005, 08:28
Żużel to piękny sport, pozdrówka od ZKŻ Zielona Góra :)
Kiedyś bardzo często chodziłem na tor. Super zabawa! Ale to było bardzo dawno temu :cry:
Jeszcze wtedy moja ulubiona drużyna (Polonia Piła) była na szczycie! :)
Jak mieszkalem ponad 5 lat w Częstochowie to trudno żebym nie kibicował tamtejszemu Włókniarzowi.
Emel Woo
04-04-2005, 08:39
A najgorsze jest to że zaczynamy sezon bez Okonia, niedawno miał wypadek przez tego Miedzińskiego nuba :(
to nei wina miedzińskiego !
Emel Woo
04-06-2005, 07:00
Jak to nie??? Miedziński przeszarżował, wywrócił się i wpadł pod nadjeżdżającego Okonia. Jego wina jest ewidentna. Zresztą został nawet wykluczony przez sędziów :twisted:
loccutus
04-06-2005, 07:31
Mieszkałem przez całe zycie prawie 200 m od leszczyńskiego stadionu Unii ;) i powiem ze niecierpie żuzla - jak tylko sie ciepło zrobiło, zamiast ciszy i spokoju nieustanne ryk maszyn. Jak nie mecz to treningi. Jak nie seniorzy to juniorzy - masakra. jak nie treningi to wiecznie coś tam grzebali przy tych swoich motorkach. Słowem ciągle jakieś Brum brum sie słyszało;) O tłumach w czasie meczów i wiecznie rozjeżdzonym trawniku przed domem nie wspominając... takie spojrzenie na "czarny" sport z drugiej strony barykady ;)
Emel Woo
04-06-2005, 08:49
Ja mieszkałem 15 lat w odległości ok 800m od stadionu i też było wszystko słychać, a warkot motocykli mnie strasznie podniecał. Zapach spalonego metanolu to najcudowniejszy zapach na świecie. Po takiej zimie to jestem strasznie wygłodzony. Ktoś kiedyś pisał, że powinni ten zapach w dezodorantach sprzedawać, żeby można było sztachnąć się od czasu do czasu hehe :lol:
Jaka winna Miedzinskiego?!!przeciez Okoniewski niepotrafi jezdzic co chwile ma upadki i kontuzje.kilka linkow:
http://www.miedziak.speedway.info.pl/
http://www.wieslawjagus.com/
www.zuzel.net.pl
Emel Woo
04-06-2005, 17:24
No nie wytrzymam zaraz :twisted: Czy wy jesteście naprawdę tacy tępi i ślepi czy tylko udajecie? Podsuwasz mi tu jakieś 2 fanklubowe linki z których i tak nic nie wynika. Masz tu link do tego wypadku
http://www.ztpnet.pl/~mch/video/okon.avi oglądnij go 3 razy później zrób sobie godzinę przerwy i oglądnij jeszcze ze 3 razy może coś do was dotrze. Tak BTW to sędziowie wykluczyli Miedzińskiego nie dla własnego widzimisię. Bożesz ty mój, co za tępaki, no nie wierzę. Czego was w tych szkołach uczą. Patrzeć i wyciągać wnioski, do roboty, ale to już!
A ja pozdrawiam wszystkich fanow zespolów walczacych o drugie miejsce, bo wiadomo kto bedzie znowu mistrzem ;)
Tylko mnie nie zlinczujcie :)
jutro gapa objeżdza Unie !!! cały atlas to robi !!
jutro gapa objeżdza Unie !!! cały atlas to robi !!
55:35 dla Uni.
W tym roku niema na nich bata......
W tym roku niema na nich bata......
hehe i co łyso :wink: gdzie jest ta wielka unia?dwie porazki pod rzad i to ze znacznie slabszymi druzynami ,unia mistrza w tym roku niebedzie miala :twisted:
www.forum.gapa.linuxpl.com zapraszam :)