Zobacz pełną wersję : Opole
Tjereszkowa
03-17-2005, 08:26
A jest ktoś z Opola lub z okolic?
Mogłoby malutkie zrzeszonko w celach wymiany towarów różnych powstać... :)
Tjereszkowa
03-18-2005, 08:12
Witam! :)
Ale coś mało nas tu... Czyżby akwarystyka w naszym województwie nie stała za dobrze?
Pozdrawiam
Jestem z Okolic Opola ale w Opolu jestem codziennie :D
Witaj
jestem z Opola
a konkretnie z Chabrów
z tego co widzę to raczej malo nas jest
może przykładem ludzi innych miast spotkamy się kiedys przy piwku (coli, lodach ) w zaleznosci co kto pije i ile latków ma
pozdrawiam
Dorota
i ja jestem z okolic opola :)
dodam ze chetnie zamienie 4 dorosle skalary (nie zbyt piekne, zdjecia moge na maial wyslac) na np. jakies kasacze (6 szt to minimum) albo krewetki. jesli ktos jest zainteresowany to prosze pisac
pozdro
Witam
Ja terz jestem z Opola a dokładnie z ZWM-u
Faktycznie mało nas. Mogli byśmy kiedyś zrobić spotkanie integracyjno-handlowe.
Pozdrawiam
wodniczek nowy
12-01-2005, 15:07
no i ja jestem z okolic opola (jak to mozna tak nazwać) :P a konkretnie ze zdzieszowic mniej wiecej 40minut drogi od opola troche daleko no nie
czy to ze nikt tu nie pisze to znaczy ze nie ma wiecej akwarystyow z opola... :?: :?
TOMEK-15
12-02-2005, 21:59
ja jestem z okolic opola dokładnie 17km
okolic czyli :?: bo ja to 16 km od opola mieszkam
Ja jestem z okolic również :lol: 70 km od opola .
A gdzie robicie zakupy ( roślinki, rybki ,preparaty) bo ja w tym sklepie ZOO w Realu.
70 km... okolice...:P
ja kupuje w tropicalu i w zoocentrum czasami w realu
wodniczek nowy
12-03-2005, 19:21
no ja kupuje w realu najczesciej ;p wydaje mi sie ze najlepszy sklep w okolicy 8)
a moze ktos chce kupic plecostomusa 30-40 cm :?: :?: :?:
cena do uzgodnienia
Blendinka
12-05-2005, 17:51
I ja z Opola = z okolic Witosa. Chętnie się spotkam w któryś weekendzik:)
okolice = 25 km :) Jestem za :)
Zaszczyk
06-19-2007, 16:37
Wiem że odświeżam stary temat ,ale ja jestem z Opola, szukam jakiegoś sklepu/skłądu gdzie mógłbym kupić piasek i kamienie do Tanganiki. Jakby co to GG: 8113909
chesterek
06-19-2007, 17:54
Przeniesione do "Dyskusji...".
witam ja jestem z Nysy :)
odświeżę trochę temat.
ja też jestem z okolic Opola, 4km od Krapkowic mieszkam, dokładniej to w Pietni, taka wioska może ktoś kojarzy?
właśnie zamierzam założyć akwarium po długiej przerwie (10lat)
przydała by sie jakaś pomoc doświadczonego akwarysty, jakieś wskazówki itp.
i jak by ktoś z okolic miał jakieś roślinki na zbyciu lub gupiki to chętnie kupie/przyjme :)
pozdrawiam.
Ja jestem z Racławic Śląskich. Koło Głogówka.
dzidziol77
09-11-2008, 08:32
właśnie się zarejestrowałem mieszkam koło opola też zajmuję się akwarystyką ale z tego co widzę to mało ludzi się tu zarejestrowało
POZDRAWIAM
SERDECZNIE
grzech_s
09-12-2008, 00:13
Witam, jestem z Głubczyc. Mam pytanie, gdzie na Opolszczyźnie można kupić Celestichthys margaritatus (Microrasbora Galaxy)?
Ja też z Opola dokładnie Koszyka ;)
Witam. Ja też jestem z Opola
emil_psk
10-01-2008, 20:57
hehe ja jestem prawie z okolic opola, z Praszki.
chetnie zrobił bym jakąś wymianę. Wydam dwa glonojady nawet duże np za jakieś roślinki.
dzidziol0
01-22-2009, 12:32
jestem z opola jak by co:)) pozdrawiam
Cukierek
01-22-2009, 13:05
A ja Prudnik= 50 km
Ja też jestem z Praszki ;) koło 60-70 KM do Opola ;)
P.S. Ma ktoś może Zagrzebki Rachowe lub Zagrzebki Afrykańskie na sprzedaż ?? :D Byłbym wdzięczny o PW albo wiadomość w tym wątku!
Topielec
07-22-2009, 17:36
I ja też Opole.
Widzę, że więcej ludzi jest z okolic Opola, niż z samego serca województwa, ale mimo to, dobrze wiedzieć, że są tu jacyś akwaryści, bo czasem mam wrażenie, że żyję na akwarystycznej pustyni :)
Swoją drogą, czy tylko mi wydaje się, że nasze miasto reprezentuje bardzo mierny poziom jeśli chodzi o akwarystykę? Podobno w przeszłości było inaczej? Ciekawe jaki jest tego powód - słaba promocja tego hobby? Słabe sklepy, nastawione na komercję? Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś do dyskusji!
Pozdrawiam.