AquaStyl
04-05-2004, 18:37
Witam wszystkich.
Mom w ofercie oświetlenie oparte na diodach LED, cała rewolucja polega na odbłyśniku w którym zamontowane są w zależności od potrzeb różnokolorowe diody co daje możliwość regulacji widma w zależności od potrzeb, uwydatnianie barw ryb, wzrost roślin. Montuje się je na aluminiowej listwie w zależności od potrzebnej długości. Testuje w sklepie w akwarium z roślinami i jestem very happy, a przy tym oszczędność energi kolosalna , zasilanie 12V. Może ktoś ma podobne doświadczenia albo chciałby dowiedzieć się czegoś ode mnie. Zapraszam.
Dane techniczne potwierdzone laboratoryjnie:
Parametry tecniczne oswietlenia LED19:
- zużycie energii 1.2Wat
- zasilanie 12 V
- wodoszczelność IP 65
- temperatura światła bardzo zbliżona do swiatła dziennego około 5000 K
- natężenie swiatła w odległości 0.5m 55lx, 1m 17lx
- gwarancja na czas świecenia 5 lat.
- cena jednego modułu led 19 79zł bez zasilacza.
Mom w ofercie oświetlenie oparte na diodach LED, cała rewolucja polega na odbłyśniku w którym zamontowane są w zależności od potrzeb różnokolorowe diody co daje możliwość regulacji widma w zależności od potrzeb, uwydatnianie barw ryb, wzrost roślin. Montuje się je na aluminiowej listwie w zależności od potrzebnej długości. Testuje w sklepie w akwarium z roślinami i jestem very happy, a przy tym oszczędność energi kolosalna , zasilanie 12V. Może ktoś ma podobne doświadczenia albo chciałby dowiedzieć się czegoś ode mnie. Zapraszam.
Dane techniczne potwierdzone laboratoryjnie:
Parametry tecniczne oswietlenia LED19:
- zużycie energii 1.2Wat
- zasilanie 12 V
- wodoszczelność IP 65
- temperatura światła bardzo zbliżona do swiatła dziennego około 5000 K
- natężenie swiatła w odległości 0.5m 55lx, 1m 17lx
- gwarancja na czas świecenia 5 lat.
- cena jednego modułu led 19 79zł bez zasilacza.