Zobacz pełną wersję : Kto jest ze Szczecina, lub okolic
Michał J
04-05-2004, 12:45
Dobrze by było jakby wszyscy z okolic, lub z samego Szczecina się wpisali. Ułatwi to może komuś sprawę :) Jakieś porady na temat szczeciński sklepów/wystaw i takie tam. Wystarczy się tylko wpisać. Poprostu cześć :!:
Mieszkam w Szczecinie ale jestem poczatkujacy wiec watpie abym ci w czyms pomogl. Ale pomysl zeby informowac sie o wystawach jest oki.
Moze sie przypadkiem w jakims sklepie spotkamy. Czesc.
Michał J
04-05-2004, 16:50
Mieszkam w Szczecinie ale jestem poczatkujacy wiec watpie abym ci w czyms pomogl. Ale pomysl zeby informowac sie o wystawach jest oki.
Moze sie przypadkiem w jakims sklepie spotkamy. Czesc.
No i teraz wiem, że jak będe chciał się wymienić, oddać rybki, albo wogóle coś tam :D To mogę się zgłosić do "Pontiac-a" :D:D:D :11: Tak samo inni ludzie (o ile wogóle się wpiszą ;) )
Ja jestem z Gryfina. Wiem, ze teraz w Szczecinie jest jakas duza wystawia akwarystyczna gdzies na Walach Chrobrego.
mirexone
04-06-2004, 12:36
Ja tak jak Michał J z Polic jestem. POLICE RULEZ !!! :D
Wystawa akwarystyczna jest, mozna zobaczyc rybki morskie i cos jeszcze. Na plakacie jest napisane ze glowna mozna zobaczyc rybke Nemo. No na serio zawsze o tym marzylem :D
Michał J
04-06-2004, 16:47
Wystawa akwarystyczna jest, mozna zobaczyc rybki morskie i cos jeszcze. Na plakacie jest napisane ze glowna mozna zobaczyc rybke Nemo. No na serio zawsze o tym marzylem :D
Krótko mówiąc, chała robiona pod dzieciaki. :D Tak mało osób jest z okolic szczecina :?:
sprawdz u gory w uzytkownikach. Jest troche ludzi z naszego rejonu. A jak sie chce zobaczyc rybke nemo to nie trzeba isc na wystawe. Chyba w zooologiku w Carrefourze mozna zobaczyc :D
Michał J
04-06-2004, 17:32
sprawdz u gory w uzytkownikach. Jest troche ludzi z naszego rejonu. A jak sie chce zobaczyc rybke nemo to nie trzeba isc na wystawe. Chyba w zooologiku w Carrefourze mozna zobaczyc :D
No tak :D Ale w Carrefourze nie kupuj :!: Samo chamstwo i prostactwo. Wciskają kity i wogóle jak pytałem się o niektóre rzeczy ( np. torf :!: ) to nie wiedzieli za bardzo o co chodzi. Polecam sklep w Galaxy, mimo, że to ta sama firma :)
Tylko raz tam kupilem. Ale jesli jestem w carrefourze to zawsze sobie lookne na te akwaria co tam maja. Całkiem fajne.
Michał J
04-06-2004, 18:14
Tylko raz tam kupilem. Ale jesli jestem w carrefourze to zawsze sobie lookne na te akwaria co tam maja. Całkiem fajne.
No ja jak jestem to też se lookne , ale żadko tam bywam :) Najlepsze to w sumie są małe sklepiki. Bo przeważnie prowadzą je ludzie którzy się tm pasjonują i zależy im na klientach. Można zawsze se z nimi pogadać.
Co wiecie o Szczecińskim klubie akwarystów Molinezja?
Michał J
04-06-2004, 21:02
szczerze powiem, że nic. Aż tak głęboko w tym nie siedzę. Ale jakby ktoś coś wiedział to chętnie poczytam :)
ja tez jestes ze szczecina :) Ale na temat sklepuw sie nie wypowiadam (nie wolno mi sie az tak denerwowac)
Michał J
04-08-2004, 08:04
Możemy stworzyć mini "ranking" sklepów w szczecinie. Co wy na to :?:
Tylko, żeby troche więcej ludzi ze Szczecina i okolic się wpisało :evil:
Moze powiedzcie co trzymacie w akwariach. Jaki biotop obsada itp. Ja mam malawi 112L 80x35x40. 8 sztk Yellow. Fotki juz niedlugo wrzuce do galerii.
mirexone
04-09-2004, 09:59
Moze powiedzcie co trzymacie w akwariach. Jaki biotop obsada itp. Ja mam malawi 112L 80x35x40. 8 sztk Yellow. Fotki juz niedlugo wrzuce do galerii.
Moje akwa mozesz zobaczyc w galerii. A co do twojego akwa to wlasnie sie przymierzalem do kupna takiego samego i zrobienia tam tez malego malawi. Mozesz napisac cos wiecej na temat samego zbiornika. Gdzie kupiles za ile itd. A no i te zdjecia do galerii wrzuc :D
Jak wrzuce fotki do galeri to zrobie spis wszystkich rzeczy. Wtedy zobaczysz co ile kosztowalo. Narazie powiem tylko tyle ze wszystko wynioslo mnie kolo tysiaka. Jak masz jakies pytania to dawaj na gg 3193550
Michał J
04-09-2004, 16:08
Moje akwa też możesz zobaczyć w gallerii. W małym (30L) mam :
1. 2 x Zbrojnik
2. 7 x Neon (4 Innesa i 3 Czerwone)
3. 2 x Kirysek Panda
Rośliny pooglądaj w galeri :)
72 L
1. 2 x Krewetka filtrująca (będzie jeszcze jedna)
2. 2 x Zbrojnik (jeden albinos)
3. W drodze są brzanki (cejlońskie albo mszyste, jeszcze się zastanawiam )
Zdjęcie też jest w galerii
rozniez malawi, obecnie 2 sztuki jeden to 12 sztuk narybku w osobnym zbiormiku odlowione po osiadniecu ponad 1 cm by trpche odkarmic
Dartan27
04-20-2004, 13:49
Jak nas będzie więcej sami założymy klub :) Ze sklepów polecam ten koło "Fali" - bardzo tanio i nawet kumata załoga.
Pozdro z Chmielewskiego w Szczecinie
Witam !!
Ja mieszkam w szczecinskim (obecnie zachodnio-pomorskie) wiec może sie jeszcze zaliczam jako ktoś z okolic ;) mam do Szczecina do centrum 65km, czaasem jestem ale sklepów nie znam , jeden tylko na rogu małopolskiej chyba
Michał J
04-20-2004, 17:22
Witam !!
Ja mieszkam w szczecinskim (obecnie zachodnio-pomorskie) wiec może sie jeszcze zaliczam jako ktoś z okolic ;) mam do Szczecina do centrum 65km, czaasem jestem ale sklepów nie znam , jeden tylko na rogu małopolskiej chyba
65 km to jeszcze nie tak daleko ;)
no i bede sie musiał niedługo wybrać do szczecina po kupno roslinek i jakiegoś korzenia, to jak byscie mogli pomóc i polecić jakiś sklep to był bym wdzięczny ;)))
Michał J
04-20-2004, 20:21
no i bede sie musiał niedługo wybrać do szczecina po kupno roslinek i jakiegoś korzenia, to jak byscie mogli pomóc i polecić jakiś sklep to był bym wdzięczny ;)))
Rośłiny to polecam u dziada w piwnicy. Ma bardzo tanio. To jest za kościołem , który znajduje się obok bramy portowej. Jak wejdziesz za kościół to zobaczysz taki mały park. Na końcu w bloku po lewej stronie będzie wisiał szyld "ZOO". A jak zależy Ci na dużym wyborze to zostaje Galaxy (ale tam jest drogo). Co do korzeni to nie wiem. Ja mam z ogródka :D
możesz napisac jaka to jest ulica ?? a czy przypadkiem obok tego "ZOO" nie ma sklepiku z częsciami MOTO ?? a te Galaxy to gdzie jest ?? (ulica)
heheh ;P no i z innego postu już wiem zeby nie kupowac na turzynie ;) (nie wiedziałem ze tam jest sklep)
Michał J
04-21-2004, 15:50
możesz napisac jaka to jest ulica ?? a czy przypadkiem obok tego "ZOO" nie ma sklepiku z częsciami MOTO ?? a te Galaxy to gdzie jest ?? (ulica)
Tak :!: Ten Zoo jest zaraz obok sklepu z częściami samochodowymi :) . A co do Galaxy, to kogo się nie spytasz to Ci powie ;) Koło placu rodła/ Radison te sprawy, nie możesz nie trafić .
ja tez jestem ze szczecina :D
ze sklepów z rybami i roślinami to POLECAM HODOWLE "NIMFA" na Mierzynie :wink:
Zgłaszam się ..
co prawda koszalin to nie okolice ale też nie tak daleko..:)
nasze grono sie poszerza :D
jakubkrawiec
10-24-2004, 17:25
Ja jestem z Goleniowa no z miejscowości 3 km. od Goleniowa, ale to szczegół. A dla mnie najlepszy sklep w Szczecinie to Pirania.
Witam!
Ja to tak dokladnie nie jestem ze Szczecina, ani jego okolic, ale tu studiuje. W domu mam 200l, ale niestety rzadko je widuje :cry:
W planach mam zalozenie czegos niewielkiego (do 50l) w akademiku i to juz na dniach.
A ze sklepow akwarystycznych ,ktore w Szczecinie odwiedzilem, to wg mnie najlepszy jest ten obok "Fali".
Karol Jagielski
11-07-2004, 17:38
A ja jestem z Polic tak około 20 km od Szczecina
Witam!
Jestem ze Świnoujścia. Opis zbiornika i fotki w Galerii.
Pozdrawiam wszystkich!
Wiem ze to raczej nie w tym dziale powinien sie ten post znalezc, ale dałem to ogloszenie w dziale "KUPIE" i zadnego odzewu.
Kupie od kogos ze Szczecina akwarium 40-50l.
Wysokosc nie moze przekraczac 25cm, no max 30cm.
Pokrywy nie potrzebuje!!!
Ma ktorys z was cos na zbyciu?
ja jestem z Koszalina =]] fajne miasto ale dupne sklepy akwarystyczne (nawet jeden z takim przeznaczeniem) =p
Łukasz17
04-02-2005, 13:00
Wita Szczecin!!!!!!!!!
A dokładniej Podjuchy. :twisted: :!: :!: :!:
wujek_gw
04-02-2005, 15:55
Studiuje w Szczecinie :wink: Co do sklepów to nie zagladam do nich, czasami tylko na turzynie :lol: obadam co slychac, a tak to zaopatruje sie w swojej mieścinie-taniej i wszystko sprowadzą czego dusza zapragnie.
Witam z Kołobrezgu. Kiedyś dyskutowałem na temt sklepów w Szczecinie: http://www.akwarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9835&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=szczecin+sklepy
Michał J
04-02-2005, 16:45
Witam z Kołobrezgu. Kiedyś dyskutowałem na temt sklepów w Szczecinie: http://www.akwarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9835&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=szczecin+sklepy
No tu chciałbym sie poprawić. Najlepszy żywy pokarm można dostać w domu kolejarza od około 12 w niedzielę :) Dużo, dobre i tanie ;)
wojtjust
04-03-2005, 02:01
Pozdrawiam z Podjuch - jak ktoś zna metodę na wyłowienie kosiarek z dużego akwa z wieloma korzeniami i kamykami do poproszę dać znać
pozdrawiam
wojtjust
Ja jestem ze Szczecina :wink: Pozdraiam :!:
Tylko, żeby troche więcej ludzi ze Szczecina i okolic się wpisało :evil: Wg. mnie niczego sobie sklepik jest na Wyzwolenia "Molinezja",polecam go.Zadbane baniaczki i zdrowe rybcie,zaopatrywałem się tam.Nie polecam sklepów w hipermarketach tzn.Cerfur i Galaxy,już nigdy tam nic nie kupię(Sodoma i Gomora).Możecie napisac jakie rybki chodujecie :?:
witam wszystkich i odświeżę ten topik...
i ja jestem ze Szczecina
co do sklepów, trochę ich jest - jak będę mieć więcej czasu zrobię jakiś wykazik
aha, zawsze się możemy jakoś ustawić przy okazji niedzielnej giełdy [np w Kolejarzu], poznać się czy powymieniać doświadczeniem "na żywo". W następną niedzielę planuję zrobić wypad do kolejarza....
PS. prawdopodobnie będę oddawał mieczyki, kilka sztuk, jak ktoś reflektuje to pisać
pozdrawiam
witamy kolejnego szczeciniana
nasze grono się powiększa 8)
przyda się odświeżenie topicu, może więcej osób zwerbujemy ;)
Mr.Wojcik
10-17-2005, 16:35
Też jestem ze Szczecina i pozdrawiam ekipe z naszego forum.
Jako dowód fotka z wakacji jakie ostatnio spędziłem ;)
http://img334.imageshack.us/img334/8366/ryba6dp.jpg
Hoho pozazdościć takiej ryby :) dobre łowy :)
P.S: witam kolejnego akwaryste ze Szczecina :wink:
jak obiecałem - wykaz sklepów w Szczecinie:
MOLINEZJA
ul.Ks. Józefa Poniatowskiego 2A
71-110 Szczecin
tel: (091) 487 19 11
godziny otwarcia: pn. - pt. 10.00 - 18.00 sob. 10.00 - 14.00
http://www.molinezja.pl/molinezja@molinezja.pl
skrzyżowanie ulic Poniatowskiego i Mickiewicza
tramwaj lini nr. 5 i 7, autobus lini nr. 67
AKWARIUM
ul. Jodłowa25
tel: 4532463
Sklep znajduje się na osiedlu Kaliny z boku pawilonu "Multi"
AKWARIUM
ul. Więckowskiego 5
tel.: +48 604 414 709
na przeciw szpitala dziecięcego przy ul.Wojciech
MAŁE ZOO
ul. Wyzwolenia 5
tel.: +48 91 433 74 79
NEON
ul. Fioletowa 7
tel: 0-(prefix)-91-4635321; 0-602-134529
150m od pętli autobusowej na Osiedlu Bukowym
PIRANIA
ul. Rayskiego 18
tel. 091 489 15 17
fax: +48 91 812 23 93
w centrum miasta
ZOO WELONKA
Rynek Zdroje
70-774 Szczecin - Zdroje
tel.: +48 91 463 22 57
KICIA
ul. 5-go Lipca 5-tego lipca 15
70-376 Szczecin - Turzyn
tel.: +48 91 484 06 70
F.H.
ul. Łubinowa 11/13
70-785 Szczecin - Słoneczne
tel: +48 501 958 303
ANIMANIA
ul. Romera 19/29 [os. Zawadzkiego]
72-456 Szczecin
tel: +48 602 152 490
JOTES Hurtownia Zoologiczna
al. Powstańców Wielkopolskich 39a
70-111 Szczecin - Pomorzany
tel: +48 91 482 62 70
fax: +48 91 482 62 70
POD PAPUGAMI
ul. Jagielońska
PTEROIS
ul. Powstańców Wlkp.
na rogu ulicy Frysztackiej
PUPIL
ul. Krzywoustego
ul. Jedności Narodowej 44
U CZAPLI
ul. Rudnickiego 12
tel: 0-14 643-67-62
U NIEDZIELSKICH
ul. Bohaterów Warszawy
Filia sklepu z ul. Małopolskiej 4, znajduje się on w kompleksie "GALERIA TURZYN", parter
no i wiadomo we wszystkich supermarketach [Geant, Carrefour...]
KLUB AKWARYSTÓW "MOLINEZJA" w DK SŁOWIANIN
70 - 431 Szczecin
ul. Śląska 47
Tel. (0-91) 489-21-25 (wtorki i czwartki w godzinach 18:00 do 20:00)
Tel. kom. 509-609-512 Pani Iwona Rupert (prezes)
http://www.molinezja.ota.pl/index2.htm
GIEŁDY AKWARYSTYCZNE: [zazwyczaj w każdą niedzielę]
- Dom kolejarza
- DK Słowianin
- LO nr? [jak sobie przypomnę to uzupełnię :oops: ]
do modów - proszę ten wykaz traktować wyłącznie jako pomoc dla akwarystów, nie zaś jako reklamę...
w kilku sklepach jeszcze nie byłem, a dane pochodzą z różnych źródeł
MAPKA SZCZECINA:
http://bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11123
Witam!!!
A giełda odbywa się w Domu Kolejarza o 11,00-14,00 w każdą niedziele
teraz niestety nie mam czasu tam jechac i dlugo tam nie bede.
sklep na ul. Zakole na osiedlu
mały, ale bardzo przytulny, ryby zdrowe, tylko sprzedawca jest troche nie dokońca szczery, ale wiadomo, raczej jednak jest oki
mikimichta
10-18-2005, 15:47
Ja tez jestem ze Szczecina!
Absolutnie nie polecam sklepu na slonecznym tego kolo heliosow i rossmana. W sklepie same zamki, kule :evil: a rybek maly wybor.
Witam :)
skoro okolice szczecina to Żabowo się do was dopisuje
..odnośnie tego zoologicznego koło heliosów ..to powiem że znam ekipę tam pracującą i bardzo mili ludzie to są...o ile ciągle to Ci sami:)
Kupiłem od nich swoje akwarium razem z szafką ..takie małe 500 litrowe:)
..może rzeczywiście w tym małym sklepiku mają wiele, z mojego punktu widzenia pierdołek ..ale widocznie ktoś te pierdołki od nich kupuje. Wiem napewno, że są w stanie załatwić wiele rzeczy..jeśli chodzi o moje zdanie to ja polecam.
Pozdrawiam :)
Tylko, żeby troche więcej ludzi ze Szczecina i okolic się wpisało :evil:
Witam
Jest to niezły pomysł.
Jestem daleki od krytyki, ale warto wiedzieć, gdzie są dobre sklepy. Można zaoszczędzić parę groszy.
Moim zdaniem najlepszy sklep jest w Galaxy. Fachowa obsługa. Duży wybór.
Bardzo miła Pani obsługuje w "Małym ZOO" na Wyzwolenia. Moim zdaniem jest prawdziwym fachowcem w tej branży i jeśli zasięgnąć porady to tylko u niej. Niestety wszystkie rybki kupione u niej mi padły, a poza tym przywlekłem z tamtąd (chyba) ospę rybią. Na pewno nie jest to jej wina, a chodowców od których kupuje rybki. NIemniej fakt jest faktem.
Tragicznie wypad mi zakup w sklepie na Jagiellońskiej. Są tam bardzo miłe ekspedientki, ale mają problem z rozpoznawaniem gatunków. Zamiast pielęgnicy Mekki dostałem inną, chociaż zwracałem uwagę, że to nie to. Pani się upierała, a ja ustąpiłem. Tak się to kończy jak się trzyma 10 gatunków pielęgnic w jednym akwarium.
Dobrze się kupowało mi rybki w Geant-cie ma MIerzynie.
Tragedia w sklepie przy Rondzie Grunwaldzkim. Bardzo nerwowa obsługa. Facet chciał mi wcisnąć garść zdechłych roślinek za 10 zł. Wkurzył się, że ich nie chce po tak promocyjnej cenie, ale ja padła nie potrzebowałem. Sprzedał mi więc 2 inne po 1 zł za sztukę, a babeczka skasowała mnie po 2 zł za sztukę, mimo tego, że na kartce było napisane jak byk ile mam zapłacić.
W porządku jest też sklep Molinezja na Poniatowskiego.
To ja napiszę... Jestem ze Świnoujścia no i niestety, u nas akwarystyczne są bardzo słabo zaopatrzone. Jeśli chcę kupić jakieś roślinki czy coś do akwa, to muszę jeździć do Szczecina,więc uważam, że zaliczam się do grona wpisanych tu osób :D Niestety,jestem początkująca i nie oczekujcie ode mnie że znam się na akwarystycze. Dopiero zaczynam z nią przygodę i dlatego liczę,że w razie problemów będę mogła poprosić was o pomoc.
Pozdrawiam :!: :!: :!:
Dopiero zaczynam z nią przygodę i dlatego liczę,że w razie problemów będę mogła poprosić was o pomoc.
:wink: Pewnie, w razie potrzeby chętnie służę pomocą i radą, z pewnością inni też :wink:
aaasia75
10-25-2005, 07:21
witajcie :D Ja równiez jestem z Tych okolic a konkretnie ze Złocieńca.Do Szczecina jezdz dosc często wiec dzieki za wykaz Sklepów akwarystycznych odwiedzę chętnie.Pozdrawam .
Witam! Jestem całkiem świerzutka w akwarystyce od miesiąca przeglądam to forum i cieszę się że są tu ludzie ze Szczecina . Jaki wg was jest najlepszy sklep pod wzgl. akwarystyki w Szczecinie?
Ja miałam nieprzyjemność robić zakupy u Niedzielskich w CH Turzyn i 1 raz skasowano mnie za 6 neonek dostałam 5, a za 2 razem poszłam po zieleń malachitową a oni nie wiedzieli co to jest :4: :shock: , więc poprosiłam o "coś" na ospę twierdili że maja nic poniżej 16 zł :!: :!: :!: a na półce stał Ichtiosan :!: za jedyne 5,20. Więcej tam nie pójdę.
Witam,
Ja rowniez jestem ze Szczecina, od 3 lat zajmuje sie piraniami takze moge pomoc w tym temacie :]
marta8621
11-17-2007, 08:53
hej wam ja jestem ze szczecina ale mozecie skontaktowac sie jakby co na gg 8601284. a co do rybek to z chcecia jakies przyjme :P
grzesszulc
01-24-2008, 19:15
hej wam szczecinianie. ja tez jestem ze szczecina. u Niedzielskich nie polecam niby ze podchodzą i sie pytają w czymś pomóc a w czym oni mogą jak sie nie znają. polecam zoo na wyzwolenia tylko szkoda ze mało roślin tam mają. mam pytanko do was bo zakładam drugi zbiornik 112L i chce kupić rośliny najlepiej z hurtowni może polecicie mi gdzie jak znacie jakieś lub sklep w którym jest wybór duży i w przystępnych cenach (oprócz Niedzielskich)
pozdrawiam
grzes szczecin
Pampersboy
01-24-2008, 20:45
jestem ze szczecina ale sklep z duza iloscia roslin to polecic ci nie moge. Fakt najwieskzy wybor maja u niedzielskich ale wiadmo cena to odstrasza, marże maja min 200%. jedyne co fajnego tam jest to korzonki no i krewetki. Ostatnio mieli Crystale za 8 zł a Amanno za 12 :)
Roslinki kupuj na necie wychodzi najtaniej i sa przynajnije w dobrym stanie.
buczek87
01-24-2008, 22:44
Tak roślinki najlepiej z allegro. Tanio i sporo.
Pozdrawiam
Police
a może by tak sie spotkać, drodzy akwaryści? byłyby nowe znajomości w akwarystyce. A tak wogóle, to można iść na te spotkania, co mają kluby? nie będąc zapisanym w danym klubie? a jakie są, ten na sląskiej, a w domu kolejarza też są?
promieniowanie
10-15-2008, 19:00
Witam - Szczecinianin, akwarysta raczej początkujący, akwarium od pół roku 140L (skalary + rośliny).
Ja byłem w tym na Śląskiej, mają trochę zbiorników do pooglądania, można też kupić ryby. W każdą niedzielę otwarte, zresztą w DK Kolejarz tak samo w niedzielę - giełda ryb, roślin, żywego pokarmu no i można pogadać bo mimo że pewnie to też handlowcy to jednak się znają lepiej niż w sklepach marketowych.
Szczecinianie! Gdzie dostanę młode otoski lub kosiarki, młode i zdrowe? Gdzie kupować żywy pokarm pewny żeby nie zawlec choróbska?
kosiarki widziałam ostatnio w Małym Zoo na Wyzwolenia. Otosków dawno nie widziałam na żywo. a pokarm, to w woreczkach jest zazwyczaj dosyć pewny:) w większości sklepów jest. Na giełdzie w domu kolejarza jest pokarm nie w woreczkach, na porcje, nie trafiłam skażonego ani razu, a dość często brałam kiedyś.
promieniowanie
10-19-2008, 09:32
Na giełdzie w domu kolejarza jest pokarm nie w woreczkach, na porcje, nie trafiłam skażonego ani razu, a dość często brałam kiedyś.
Jest niedziela, właśnie zaraz idę do DK kupić jakąś żywą paszę dla skalarów. Zapytam tam też handlujących o młode kosiarki/otoski. Zdam relację w razie ciekawostek.
edit:
Wróciłem z obchodu, w DK nie mają żywego pokarmu bo nie schodzi, w klubie na Śląskiej też nie widziałem. Poza tym w DK były otoski malutkie, ale niestety z wieloma innymi rybami niepewnie wyglądającymi w jedym akwarium więc nie kupiłem. Koniec końców poszedłem do Galaxy i kupiłem mrożonki. :-)
Alai.... tutaj, tutaj pytaj ludzi na temat szczecińskiego forum ;)
moje zdanie już znasz :)
pozdrawiam
No tak Andrzej:) Twoje zdanie znam i dało mi ono naprawdę dużo do myślenia:)
więc!
jest możliwość stworzenia Szczecińskiego forum, które to traktowałoby o Szczecińskich sprawach:) kto jest za? Samo postawienie forum i znalezienie dla niego jakiegoś ciekawego adresu to nie problem :)
Pozdrawiam wszystkich ze Szczecina i okolic. Mam pytanie co do giełd akwarystycznych w Szczecinie. Mógłby ktoś napisać coś więcej o giełdach w Domu kolejarza i DK Słowianin. W jakie dni są otwarte w jakich godzinach, czy jest wybór roślin do kupienia.
P.S. Można prosić o adresy??
Kolejarz: http://kulturaonline.pl/Dom,Kultury,Kolejarza,instytucja,wydarzenia_kultur alne,4703.html
Słowianin: http://www.slowianin.org/index.php?id=2
Molinezja: http://www.molinezja.yoyo.pl/kontakt.htm
dawno na giełdzie nie byłem, więc Ci nie powiem jaki jest teraz standart, wybór i ceny. Jakiś czas temu bardzo się zraziłem w Kolejarzu i teraz tam nie chodzę.
Wielkie dzięki Waskier. Molinezję na pewno odwiedzę. Jeżeli zna ktoś godziny w jakich jest giełda w Kolejarzu i Słowianinie bardzo proszę oo informację
cześć !
Alai i jak tam prace nad szczecińskim zakątkiem w sieci?
Miałem mobilizować.... więc to robię ;)
P.S. jak skalarki? pisz na PM
z pozdrowieniami, Waskier
myślę, że takie szczecińskie forum byłoby przydatne. Ja jestem za i napewno wiele innych osób również.
ehh, dawno już niebyłam na giełdzie, ale są napewno w tych samych godzinach 11-14. chyba jutro sie wybiore.
pozdrawiam.
A wiec oglaszam wszem i wobec ze mamy juz Nasze forum! :) Zapraszam pod adres: www.akwarium.szczecin.at (http://www.akwarium.szczecin.at/) :)
Jest to oczywistoscia, ze poki co forum jest puste ale mam nadzieje iz uda sie to szybko nadrobic :)
witam ziomków
już dodałem stronę do zakładek :)
grunt to teraz rozkręcić dyskusję
pzdr