Zobacz pełną wersję : Ełk
Witam,
Na wolny wielkanocny czas zaplanowałem restart zbiornika. Zważyszy na to iż ceny roślin w sklepach zoo w mojej okolicy sa bardzo wysokie, postanowiłem kupic jest w sklepie akwarystycznym Kasandra Ełk. Macie jakies opinie na temat sklepu?
Gnomowoto
03-05-2009, 19:37
Zależy czego konkretnie szukasz ja kupiłem ostatnio sporo fajnych roślin u nas w okolicy czyli Będzin, Tychy, Katowice za naprawdę małą kasę. Co do kasandry chyba ok, nic wprawdzie tam nie kupiłem ale rośliny które zamówił znajomy przyszły szybko i ładne.
a gdzie konkretnie kupowałeś rosliny?
wiele osob mowi ze rosliny w Kasandrze pochodza z hodowli nadwodnej(?)
Gnomowoto
03-05-2009, 20:26
Strzałki i żabienice w Będzinie (allegro użytkownik Agatha22), Mchy, cryptokoryny, anubiasy od człowieka z Piekar ŚLąskich ale odebrałem w Katowicach pod empikiem, poszukam nicka z allegro to wyślę. Rotale i anubiasy nana w Tychach, powiem tylko tyle że za 2 sadzonki anubiasa zapłaciłem po 5 lub 6 zł za sztukę, a rotale dostałem jako gratis, niestety nie mam kontaktu bo posiałem telefon , namiary miałem z forum a roślinki przyszły pocztą. Tak że w sumie warto porozgladać się lokalnie.
no a jak to jest z tym sklepem Kasandra? warto tam kupic rosliny? zalezy mi na odpowiedzi
dominiksz
03-09-2009, 21:08
Warto na pewno
Sam u nich kupowałem, ale odbierałem osobiście (przez szwagra) więc nie wiem jak z przesyłką
A co do roślin nadwodnych - to jest to napisanie w opisie aukcji więc nie ma problemu
Ja brałem jedną taką roślinę i bez problemu przeszła w formę podwodną
Pozdrawiam
Azubek05
06-02-2009, 18:17
ja tam jestem niezadowolony przyslali mi zupelnie co innego jakies badziewia i nie chcieli zwrotu tylko mi oddali 20zl...:crazy:
ODRADZZAM