Zobacz pełną wersję : Wrocław
Michal992
02-18-2009, 19:46
Witam, ktoś może powiedzieć mi gdzie we Wrocławiu jest sklep z dużym wyborem Pielęgnic z SA ? Szukam Pielęgnicy Perłowej i nie mogę nigdzie znaleźć :/
A druga sprawa to jak to jest z tą giełdą Akwarystyczna , wiem, ze została przeniesiona, a informacje znalezione na googlach są czesto sprzeczne i nie wiadomo gdzie i w jakich godzinach sie odbywa.
Pozdrawiam
All-star
02-18-2009, 20:05
Giełda z Armii Krajowej jest bodajże na karmelkowej. Nie wiem jak z tymi rybkami, byłeś w Kakadu ? Ale szczerze mówiąc zakupy wole robić w mniejszych miejscowościach, wrocławskie ceny są powalające :P
Michal992
02-18-2009, 20:12
Właśnie byłem dzisiaj w Kakadu w Galeri i w tym sklepie w arkadach, wszędzie wybór pielęgnic jest bardzo mały. Może ktoś wie gdzie we Wrocławiu jest jakiś hodowca ?
A co do tej giełdy kiedy ona się odbywa, tak jak kiedyś w piątki ?
All-star
02-18-2009, 20:15
Tak giełda w piątki, wstęp jest chyba płatny, ale nie jestem pewien w 100%.
A druga sprawa to jak to jest z tą giełdą Akwarystyczna , wiem, ze została przeniesiona, a informacje znalezione na googlach są czesto sprzeczne i nie wiadomo gdzie i w jakich godzinach sie odbywa.
Hmmmm, nie chcem, ale muszem.
Opcja SZUKAJ nie gryzie (a może gryzie?)
http://www.akwarystyka.com.pl/showthread.php?t=49832
Wejście jest płatne, ostatnio słyszałam, że zostało zaostrzone wchodzenie przez osoby bez działalności zoologocznej. Osobiście ok. roku nie byłam - to co wiem, to od znajomych.
Slavio_ok
02-18-2009, 21:34
wcale nie jest tak jak mowicie... wystarczy jedno małe klamstewko i jesteście na giełdzie i to ZA FRIKO.
Sposób jest taki: na terenie giełdy działaja jakieś jeszcze inne firmy (nazw nie znam, ale szwagier zawsze mówił, że jeździ do jakiejś hurtowni owocowej... ale juz ją zlikwidowali) i mówicie że jedziecie do nich i niby wszystko gra, a jedziecie na giełde po rybki!!!!
poza tym lepiej zadzwonić do jakieś firmy i sie dogadać z jakiś kolesiem, potem wpaść i jakiegoś bronka mu za "PLECY" postawić... a tak trzebaby wydać 8 czy 10 pln na wjazd.
pozdrawiam
slawek