Zobacz pełną wersję : Miczeyk z gupikiem
CZesc mam pytanko mam mieczyka samca i gupika samice mieczyk caly czas chce zaplodnic gupika bo nie mam samicy mieczyka czy moze cos z tego wyjsc
eremenik.
04-03-2004, 11:24
heh smieszne pierwszy raz slysze o takies sytuacji moze to jest tylko zabawa:/ ale chyba nie zaplodni jej:)
Wiem ze to smieszne ale na początku ganial gurami lecz przesadzilem go do mniejszego aqua i zaczal ganiac gupika lecz bardziej na powaznie
a moze lepiej dokupic mu samiczke a do gupika samczyka,lepeij sie bedą czuły.
a propo tego czy ją zapłodni to jak to sie mówi=POŻYJEMY,ZOBACZYMY :)
ja osobiscie z czyms takiem sie jeszcze nie spotkałem ale któż to wie:)
pozdrawiam
Kiedyś słyszałam o krzyżówce molinezji z gupikiem....Nie wiem na ile to była prawda, a na ile plotka :) Ale kto wie, wszystko się może zdarzyć :lol:
mala_lady_pank
04-03-2004, 15:23
Moim zdaniem to nie zbyt możliwe...Według mnie gupik z mieczykiem nie może sie skrzyżować. Możliwe że jakieś uwarunkowania genetyczne czy cuś....Jakby tak było to pewnie były by już nowe mieszanki :) Ale moge się mylić, bo to tylko moje odczucia.
To jakiś mieczyk nimfoman haha, a co do krzyżówki molinezji z mieczykiem, mozliwe!!! mam teraz takie 2 fajne molinezjo-mieczyki, to znaczy są całe szare bez jakiejkolwiek plamki czarnego czy jakiegoś innego przebarwienia i ogon taki jakby wydłuzony jak u mieczyka... na allegro widziałem bardzo dziwną odmianę mieczyka, jakiś mutant, to ona: