PDA

Zobacz pełną wersję : plaga narybku eliotti :)

Jolka
11-30-2008, 17:19
6 tygodni i 5 miotów pielęgnic. Moj jeden samiec dba o dwie samiczki, postawiłam jednak drugie akwarium i narybek bardzo ładnie się chowa, a w kotniku już jest następny no i jutro powinny wylęgnoć się glonojady. Chyba w moim ogólnym znowu zrobi się niebawem ciasno :) Niebardzo wiem tylko jak karmic mlode, ale na razie nie ma strat to chyba nie jest zle.
Pozdrawiam Jolka

poton
11-30-2008, 19:44
Wielu osobom coś teraz się rozmnaża:-D. Chyba jest pora deszczowa:-D

Alai
12-02-2008, 09:14
Coraz dłusze noce, coraz brzydsza pogoda....to co innego jak nie rozmnażać się...:) widać ryby też tak stwierdzily:)
A u mnie glonojady kolejny raz chcą mieć młode a ja kolejny raz im to na siłę utrudniam...:)

Jolka
12-02-2008, 17:58
chyba tak, a co bedzie w grudniu :), jeden rzut sie chowa, jak podrosnie wpuszcze do ogólnego, ostatnio chowało mi sie 102 glonojady tym razem pewnie będą pielęgnice,a następne pozostawie w akwarium, bo to prawie taśmowa produkcja:)
Pozdrawiam Jolka

Paweł M
12-03-2008, 18:35
Ciesz Się!!!!!
Ja swoim tilapią na siłę utrudniałem TE sprawy przed zakupem większego akwarium, a teraz nawet o TYM nie myślą.
A tak poważnie to nawiąż "współpracę" z sklepem zoologicznym-ty kupujesz jedzonko, oni rybki i akwarium samo się utrzymuje.
Powodzenia