PDA

Zobacz pełną wersję : Gielda w Łodzi - bylem

laguna
04-02-2004, 11:20
Wczoraj wrocilem z gieldy hurtowej z Łodzi i pierwsze moje spotrzezenie to brak jakichlkolwiek oznaczen pomocnych jak tam trafic( ulica Rowna to w rzeczywistosci to droga piaskowa i latwo ja przeoczyc)
Na wejsciu gosciu zainkasowal 10 zl i wjechalem na plac i powiem szczerze ze ilosc towarow przed hala jest spory ale juz w hali jest przytlaczajacy.
Kierujac sie do konca hali trafimy na ogromne pomiszczenie wypelnione tylko stoiskami z rybami w workach ( ilosc jest naprawde imponujaca).
Kupilem rozne testy pomimo ze wisiala karta ze sprzedazy detalicznej nie proadza,ceny sa bardzo atrakcyjne,za tast SERA NO3 zaplacilem 19,5
Zwiedzanie calej gieldy zajelo mi conajmniej poltorej godziny (oczekiwalem na akwa zamowione aquaboro ) i pewnie tak wszystkiego nie zobaczylem.

Podsumuwujac ,warto te gielde odwiedzic pomimo sporej odleglosci z Olsztyna ok 300 km

totalnylaik
04-06-2004, 16:13
A jak ceny baniaków interesuje mnie panorama około 300l z pokrywą :D

boniek
04-06-2004, 17:39
ja dzisiaj bylem na gieldzie w Krakowie i mimo ze nie ma moze duzo stoisk z rybami i roslinami to jednak spory wybor jest i w atrakcyjnych cenach

DUDU
04-06-2004, 18:09
a moglbys mi przytoczyc ceny rybek?? i czy mozna tam wejsc bez posiadania jakiegos sklepu zoologicznego.

-Bartek-
04-06-2004, 18:28
boniek możesz mi powiedzieć gdzie odbywa się ta giełda w krakowie i w jakie dni i w jakie godziny?

laguna
04-07-2004, 07:14
Na ceny ryb za bardzo nie patrzylem z powodu braku akwa,dopiero na gieldzie odbieralem nowe od firmy Aquaboro.
Jezeli chodzi o sprzedaz ryb to bedziesz musial kupic dany gatunek jako caly worek a ilosc zalezy od wielkosci ryb od 10 do 30 i mozna je kupic bez problemu

boniek
04-07-2004, 07:17
boniek możesz mi powiedzieć gdzie odbywa się ta giełda w krakowie i w jakie dni i w jakie godziny?

gielda odbywa sie na ulice balickiej (tam gdzie gielda elektroniczna) we wtorki od godziny 16

laguna
04-07-2004, 07:19
A jak ceny baniaków interesuje mnie panorama około 300l z pokrywą :D

wejdz na strone aquaboro.com.pl i takie ceny obowiazuja jako detal ,polecam ci zamowienia pokrywy alu ktora daje mozliwosc dolozenia dodatkowej belki bez broblemu po pewnym czasie