PDA

Zobacz pełną wersję : Gupik - pani gupik

martuch
02-11-2005, 17:59
Czy to możliwe zeby moja pani gupik urodział tylko 1 młode?? była w akwa z innymi rybami - kupiłem ją wczoraj - a dzisiaj, tylko 1 małe. Czy inne mogły zostać zjedzone - ale nie mołziwe że 1 by sie uchował ;)

teraz jest sama - ale nic nie chce wydac na swiat :roll:

mala_lady_pank
02-11-2005, 18:05
Oczywiście że małe zostały zjedzone. Gupiki wydaja na świat dość dużą ilość potomstwa naraz, także możliwość, że urodził się tylko 1 odpada :wink: I bardzo możliwe że 1 sie uchował :) Małe rybki są bardzo sprytne :wink:

martuch
02-11-2005, 18:09
:( mam nadzieje ze cos jeszcze z niej wyjdzie :P nie była max gruba - nie myslałem nawet że coś urodzi! licze na coś jeszcze :P bo az mi sie nie chce wierzyc że z gromadki mógł tylko 1 zostać! patrze w to moje akwa - nic wiecej nie widac ;)

mala_lady_pank
02-11-2005, 20:10
Spoko....za niedługi czas będziesz mógł się cieszyć całą rodzinką gupików :mrgreen:

Esia
02-11-2005, 20:41
Cóż, jak się okazuje te gupole nie są wcale banalne... Moja smiczka ma 2 adoratorów od 1,5 m-ca (zakładam, że panienką jej nie nabyłam :wink: ) i nadal nic :( Brzuszek ma spory długo, plamka jest i nic. Ale nadziei nie tracę...

martuch
02-11-2005, 21:03
heh, moja o tej pory urodziła 7 małych - tzn. od momentu załozenia tematu przeze mnie ;) ciekawe ile da jeszcze :D tylko jakoś juz bardzo schudła :(