PDA

Zobacz pełną wersję : Zbieram informacje na temat gurami czekoladowego

-Bartek-
03-30-2004, 22:31
Jedyne informacje jakie znalazłem są na Akwa - Mania, które są bardzo ciekawe jednak nie wyczerpujące. Potrzebuje rzeczy typu Twardość ogólna, pH, żywienie i informacji na temat zachowania. Szukałem na znanych mi stronach (przeglądnołem również kompedium na tym forum) i jak już wspomniałem tylko tam było trochę informacji. Chciałbym się również doweidzeć jak często pojawia się to w sklepach i jakie są tego ceny. Najbardziej mile widziane informacje o Krakowskich sklepach, ale info dotyczące innych miast też będzie przydatne.

-Bartek-
04-03-2004, 20:55
Jeżeli to komuś pomoże to w sklepie wysyłkowym Colisa są te gurmainy do nabycia za niecałe 11zł, ale dla mnie nie jest to rozwiązanie bo ja mieszkam w okolicach Krakowa a ich siedziba jak się nie myle jest w trójmieście, więc rybki by raczej nie zniosły transportu.
P.S. Sory za 2 posty pod rząd, ale zależy mi, żeby temat znów wyszedł do góry to może ktoś go zauważy i mi odpisze na powyższy post.

Adam
04-03-2004, 21:51
ja mam sporo wiadomości o czekoladach a co chciałbyś konkretnie wiedzieć ??

-Bartek-
04-04-2004, 21:36
Dziękuje, że wkońcu się ktoś tu zainteresował. Tutaj już sporo osób mi odpisało ( http://akwarium.prx.pl/forum/viewtopic.php?p=7501#7501 ). Byłbym wdzięczny czy mogbyś mi powedzieć jak czułyby się w wodzie: Twardość ogólna: 16, pH 7,6. I Po ile to jest w sklepie. Te pytania nurtują mnie najbardziej.