PDA

Zobacz pełną wersję : Colisa sklep akwarystyczny

jacekm
04-07-2008, 17:15
Witam wszystkich.Przestrzegam przed sklepem Colisa z Sopotu.Na własnej skórze odczułem niesolidność i całkowitą ignorancję sprzedawców wobec klienta.Otóż próbowałem zakupić w tym sklepie akwarium z pokrywą i szafką za kwotę około 2100 zł.Zamówiłem i czekałem.Najpierw 1 miesiąc.Był problem z dodzwonieniem się do sklepu(jestem z innego województwa) a gdy się udało sprzedawca poinformował mnie,że już ma dla mnie towar ale ma kłopoty z transportem.Powiedziałem ,że sam odbiorę i nagle okazało się że towar jest niby uszkodzony.Miałem czekać na drugi komplet.I tak czekam już trzeci miesiąc a telefon w sklepie nie odpowiada,na moje e-maile też nie mam odpowiedzi.Zadzwoniłem do producenta u którego powinni zamówić dla mnie akwarium.Okazało się ,że nikt ze sklepu Colisa w Sopocie nie złożył takiego zamówienia.To stwierdzenie tylko mnie utwierdziło z jaką firmą(Colisa) mam do czynienia.To jest po prostu chamstwo tak traktować klienta ,który chce u nich zostawić gotówkę.Przestrzegam wszystkich, chyba że macie czas i stalowe nerwy.Oni nie powinni mieć prawa bytu na rynku.Podajcie dalej.Pozdrawiam