PDA

Zobacz pełną wersję : Gorlice

kszaczek1991
02-29-2008, 17:25
czesc
jakie dobre sklepy znajdują się na terenie GORLIC

wesoly1601
02-29-2008, 20:35
Chodzi Ci o te Gorlice w Małopolsce? Niedaleko Nowego Sącza?
Jeśli tak to wiem że jeden masz jak się idzie od Rondo Center do rynku po prawej stronie przed rossmanem kawałek :) jest tabliczka nad wejściem umieszczona... ale czy to dobry sklep? Ja otworzyłem drzwi i zamknąłem... jakoś mi na dzień dobry nie pasował, drugi masz w Bieczu :)

kszaczek1991
03-01-2008, 17:47
tak o te gorlice bo jest 2 ?? jeden na swiatlach strozowska a 2 kolo kromera ktory polecasz ??

aro600
03-01-2008, 18:32
Oba są takie sobie! ja od czasu do czasu kupuje coś w jednym i drugim, ale zawsze mam takie wrażenie że o większości rzeczy jakie możesz przeczytać tu na forum nawet nie słyszeli! Odnośnie tego na przeciw Kromera to po zakupie ryb koniecznie kwarantanna. No i jak chcesz kupić jakąs rybe to najpierw poczytaj o niej na Inernecie albo zapytaj na forum nie sugeryj się tym co w tych sklepach mówią bo skończysz z 8 skalarami + resztą obsady w 50 litrach

kszaczek1991
03-01-2008, 19:00
dzienki dawniej ich suchalem ostatnio moim starszyb na strozowskiej wmowil ze samica gupika musi byc cala biala ale bzdury :P

wesoly1601
03-01-2008, 21:15
nie ma takich kolorowych samic jak samce :)

Mattt
03-02-2008, 06:50
Ja w Gorlicach polecam sklep na przeciw Kromera. W porównaiu do tego na strózowskiej duzo wiekszy wybór. Można dostać wiele gtunków pielęgnic(pyszczaki, tangańskie szczelinowce, na zamówienie tropheusy i pielęgnice południowo-amerykańskie), ceny są wyższe ale mnie to nie zraża.

Na strózowskiej czasem trafi się jakiś rarytas(ostatnio zakupiłem tam Apistogramma Macmasteri)ale to żadko. Ceny są niższe niż w drugim sklepie, ale kompetecja pracowników jest troche niższa. W sklepie tym nie warto szukac większych pielegnic(pyszczaki sprzedawane są jako mix).