Zobacz pełną wersję : Wewnętrzne tło z łupka - opis wykonania
A więc udało mi się popełnić ten wyczyn. Zilustrowałem go jeszcze słownie i obrazowo. Całość moich wypocin można znaleźć pod tym adresem (http://akwakam.prv.pl).
Tak więc oceniajcie, pytajcie, krytykujcie.
Miłego czytania.
No, wygląda b. fajnie, aż ciekaw jestem jak będzie prezentować się w akwa. A jaki masz filtr? Czy tło nie za bardzo go zabudowywuje? Nie zakłóci to ruchu wody w zbiorniku?
Dzięki wielkie!
Filtr mam AquaEl Fan 3, podłączony do deszczowni. Otwory te są dość duże i z pewnością wystarczą. Zakłucać przepływu wody też nie powinny. Ich dolna krawędź jest mniej więcej na poziomie żwirku i nie zależy mi na tym aby do środka się go nasypało.
Sam bym chciał wiedzieć jak to wszystko będzie wyglądało i działało. Pozostaje jedynie jeszcze trochę poczekać.
Pozdrawiam.
Wobec tego, czekamy na zdjęcia i pierwsze wrażenia.
powodzenia :wink:
tak wieksze zdjecia powinny sie znalezc oraz zmien tlo na stronce bo bardzo rozprasza.
Co do tła - racja - już jest nowe.
Większe zdjęcia? Tu może być problem. Pracowałem na orginałach i nie mam ich kopii zapasowych, a wrzucałem zmniejszone wiedząc, że nie wszyscy mają szybkie łącze. Jedynie całego, już gotowego tła da się jeszcze zrobić. Zamieszczę je na pewno.
Dzięki za uwagi.
Na jedym ze zdjęć widać modem Motoroli - mam taki sam :D
Sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać :D
Dodałem na stronie kilka większych zdjęć obrazujących rezultat mojej pracy.
Taboret jaką pojemność ma te twoja akwa ?? Gratulacje bardzo fajnie zrobiłeś pokrywe i te tło :D
Akwarium niewielkie - teoretyczne 144 litry. W praktyce wychodzi troszkę mniej ;)
Dzięki za pozytywne opinie.