Zobacz pełną wersję : [Wrocław]:(zamykaja najlepszy sklep jest wyprzedaż
Byłem dzis w sklepie kolo dworca (sucha/swobodna) niestety ktos zadecydowal ze miejsce w ktorym stoi przeznacza na jakis hotel czy cos..
Jest wyprzedaz ryby 30%mniej a wyposazenie 20%
jeszcze przed sylwestrem mozna cos nabyc...w nowym roku niestety juz zamkniete na zawsze
W sklepie wczesniej ceny nie byly kosmiczne,wiec chyba warto
pozdrawiam
wesoly1601
12-25-2007, 10:07
Też ostatnio tam byłem i wszystko wyprzedają :/ niestety niech ktoś podpowie gdzie jest jakiś fajny sklep?
Angry Chair
12-25-2007, 10:38
Oooo fajnie dzyniu, że zamieściłeś info.
Będę musiała się wybrać do tego sklepu. Muszę parę rzeczy kupić :)
Nigdy tam nie byłam, gdzie dokładnie jest ten sklep? Domyślam się że gdzieś koło skrzyżowania?
bylo wiele razy na forum o tym sklepie
ale napisze jak staniesz na ulicy suchej miedzy dworcem pks a pkp
to po lewej stronie masz miec pks a po prawej pkp i idziesz w kierunku nowej galeri arkad(lub stajesz na wprost pks za plecami masz miec pkp to idz na prawo)dojdziesz do skrzyzowania gdzie staje tramwaj chyba 9,8,16 i za przystankiem stoja takie biale kioski czy jak to sie tam zowie i na bank zobaczysz wielkie napisy i rysunki zwierzakow .Mysle ze nieda sie przeoczyc
A wybrac sie jest naprawde warto
jeszzcze sporo towaru bylo wczoraj
nie jestem pewien tylko w ktore dni bedzie otwarte ale powinno byc w piatek chyba czwartek i sobota tez..
ma ktos moze nr telefonu do tego sklepu? albo dokladny adres lub nazwe zeby mozna bylo ich znalezc w ksiazce telefonicznej? :)
Angry Chair
12-28-2007, 15:14
Dokładnego adresu nie znam...
Dzięki za wytłumaczenie :) Pojechałam do sklepu wczoraj, trafiłam bez problemu, nie da się go nie zauważyć :D
Jak ktoś chce to można się jeszcze wybrać - ryb i akcesorii jest jeszcze całkiem sporo. W soboty czynne do 14 :)
Ja kupiłam neonki po 2zł :)
Szkoda, ze zamykają :( I szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tego sklepu :(