Zobacz pełną wersję : Bielsko Biała
Witam zapraszam do wymieniania info o sklepach w okolicy B-B wiem ze jest w sferze , auchan na ul. szkolnej i centrum akwarystyczne w Bystrej
Pozdro
Krystyna
12-23-2007, 11:22
W Bielsku jest jeszcze taki mały sklepik akwarystyczny koło Klimczoka. W Tesco przy ulicy Warszawskiej i na Sarnim Stoku ;)
Polecam sklep na złotych łanach "eden" tam wszystkie rybki kupuje. W straconce 5 min od mojego domu jest też sklep zoologiczny "nero" Mają tam dość drogie ceny ryb dlatego tam kupuje tylko pokarm bo jest bardzo tani.
W mieście jest jeden sklep na szkolnej tam też polecam rybki bo nigdy nie są chore. Sfere nie polecam ze względu na ceny :crazy: ostatnio widziałem razbory klinowe po 6 zł a ja kupuje po 2.
krecikmj
01-21-2008, 21:27
Osobiście polecam dwa sklepy: Na ul. Szkolnej oraz w Bystrej ( bardzo tanio i spory wybór)^_^
Roszpunek
01-23-2008, 19:58
Jak byłem ostatnio w Auchan to mnie do ziemi "wbiło" Patrze na dnie akwarium leży już prawie do połowy rozłożona Bocja, w akwarium obok samiec bojownika tak tak pożarty ze napisali "samiczka bojownika 8 zł" a już prawdziwa samiczka to miała mięso na wierzchu (miała z łuskami wyrwaną płetwę grzbietową.
Jedyne co tam kupuje to roślinki bo jest duży wybór i zadbane. A kupuje tam jeszcze żywe robaczki
Przyjedź do sklepu na ul. Karpackiej 153 tak niskich cen ryb jeszcze nigdzie nie widziałem.