Zobacz pełną wersję : Nowości akwarystyczne
Polecam ten link
Nowinki Akwarystyczne (http://www.aquaswiat.pl/viewtopic.php?p=9003#9003)
Są chyba najbardziej na bieżąco, szybciej mogę się dowiedziec o nowościach niż z MA :D
bardzo fajny link, tylko kiedy te nowości pojawią się w sklepach... Głównie chodzi mi o te pokarmy Tropicala.
mike0014
12-06-2007, 20:33
bardzo fajny link, tylko kiedy te nowości pojawią się w sklepach... Głównie chodzi mi o te pokarmy Tropicala.
Sa w dobrych sklepach od 3 tygodni
Malawi sie sprzedaje tak sobie, natomiast spirulinka super.
Link ujdzie, ale IMO pominięto kilka ważniejszych nowości promowanych w ostatnim czasie.
Witajcie
Maxxxo mógłbyś mi powiedzieć czego według Ciebie brakuje? To ja z kolegą Vepsikiem redaguje ten temat i chciałbym się dowiedzieć co warto poprawić.
Chociażby kilka filtrów wydanych przez firmę AquaEl (Unifilter UV, filtr BIO -FS) I nawóz z tej firmy Acti ferro. Do tego dochodzi kilka premier znaczących książek i wprowadzienie pokarmów Hikari do Polski.
ciekawe kiedy to bedzie dostepne u mnie :D
mike0014
12-08-2007, 20:14
Chociażby kilka filtrów wydanych przez firmę AquaEl (Unifilter UV, filtr BIO -FS) I nawóz z tej firmy Acti ferro. Do tego dochodzi kilka premier znaczących książek i wprowadzienie pokarmów Hikari do Polski.
Nie wszystko co sie pokaże jako reklama w gazecie jest zaraz dostępne. Co do Hikari to jest juz od dawna ponownie na rynku a jak Ci chodzi o pokarm, ktory byl reklamowany w MA to bedzie dopiero po nowym roku w sprzedazy hurtowej,
Nowinki zostały trochę zaaktualizowane :-)
Pamiętaj, że ciężko jest ogarnąć wszystko. Poza forum też mamy swoje życie i to nim się zajmujemy w 90%.