Zobacz pełną wersję : Glon ozdoba
http://www.man.poznan.pl/~dominito/akwarium.html
większość osób traktuje krasnorosty jak wroga publicznego, ten człowiek (mam nadziej, że nie będzie miał za złe umieszczenie tu linka do swojej stronki) potraktował go jak ozdobę. Jak dla mnie piękną ;]
Dokladnie tak samo porosnieta sciane glonem widzialem w sklepie zoo z roslinami myslalem ze kolesiowi niechce sie sprzatac a too jako ozdoba byla :P
heh tak naprawde pieknie to wyglada =] A ile na na tym świderków siedziało :) Ogólnie samo akwarium też wygląda super
RedFalcon
01-11-2005, 15:19
Naprawdę fajne.Widać,jak często ważny jest pomysł.
Futerkowe akwa :D Ale też dobrze zrobione zdjęcia, na których szantrasje są wpadające w brąz, a nie ohydnie czarrrrne :twisted:
wygląda to ekstra. Najtrudniejsze jest chyba sprawienie, aby glony siedziały tylko tam gdzie właściciel chce.
tatar.ok
01-11-2005, 22:43
W moim zbiorniku też kiedyś zaczęły porastać tło wewn. ale jako początkujący wystraszyłem się tego i założyłem deszczownię na wylot filtra, powoli zaczęły znikać. Ale efekt rzeczywiście mógłby być ciekawy, może do tego wrócę :D :11:
Bardzo mi sie podoba, ale nie wyobrazam sobie abym umial cos takiego stworzyc i zapanowac nad tym .. :|
A mnie zastanawia jak właściciel akwa panuje nad tymi glonami, że porastają ładnie to co trzeba (kamulce, tło) a rośliny zostawiają we względnym spokoju ;)
A mnie zastanawia jak właściciel akwa panuje nad tymi glonami, że porastają ładnie to co trzeba (kamulce, tło) a rośliny zostawiają we względnym spokoju ;)
U mnie krasnorosty (zresztą mała jest ich ilość, baardzo mała) porastają właśnie tylko kamienie, więc o rośliny się nie martwię :wink:
U mnie także dekoracje, niestety ostatnio chyciły się za rośliny :(
dobry pomysł to podstawa :D . nigdy czegoś takiego nie widziałem i musze powiedzieć, że wygląda to naprawde interesująco :D
markus 156
07-03-2006, 16:45
wyglada interesujaco nie powiem ale jak dlugo?
z czasem moze starcic kontrole nad glonami :?