Zobacz pełną wersję : Galeria dla każdego akwarysty ruszyła.
Witam ruszyła już galeria serwisu akwarystycznego Akwarystyk www.akwarystyk.prv.pl/galeria i już od teraz możecie się rejestrować, logować, dodawać fotografie, oceniać fotografie, komentować, wysyłać jako kartki e-mail i nie tylko. Zapraszam serdecznie do dodawania własnych fotografii i komentowania obecnych.
Rejestrujcie sie gorąco polecam. Zapraszam także do komentowania i dodawania własnych fotek. Jest już regulamin naszej galerii. Jest także dział pomoc. W dziale pomoc jest przedstawiona krok po kroku na obrazkach procedura dodawania przez użytkownika nowego zdjęcia do danego katalogu.
Dzięki właśnie się zarejestrowałam
Zapraszam do komentowania i dodawania fotografii. Wczoraj pobiliśmy rekord ponad 230 osób odwiedzających naszą galerię. Nie czekajcie. Rejestrujcie się, dodawajcie zdjęcia ryb, akwariów, logujcie się, komentujcie. Wszystkie te funkcje, jak także własny folder, w którym możecie przetrzymywać ulubione fotografie, poprzez kliknięcie pod miniaturką zdjęcia na button do folderu, są dostępne po rejestracji i po zalogowaniu. Aby wejść do swojego folderu, należy kliknąć na napis album, który pojawi sie w miejscu logowania po zalogowaniu. Dzięki ilustrowanej pomocy nie będzie problemu z dodaniem fotografii. Zapraszam serdecznie. Pozdrawiam i czekam w galerii.
Czemu ten temat został założony w dziale Galeria ?
Przecież tutaj mogą być jedynie tematy, wktórych dane osoby prezentują dane zdjęcia, fotki.
Już dwa tematy zostały stąd przeniesione jeśli dobrze pamieam to temat "...::: FOTY MAŁYCH AKWARIÓW :::..." i temat o "Aparat fotograficzny czyli czym robicie zdjęcia", oba zostały przeniesione do dizały "Dyskusje....".
Dlatego chyba ten temat też powinien tam wylądować...
Czemu moderatorzy milczą :/
Temat należy przenieść :/
No co Ty, nie widzisz że to przeraw na reklamę, nawet polsat takie ma ;d;d;d
Moderator a pisze post pod postem och nie ladnie Marking :] tylko po to by przyciagnac ludzi 8)
Już wyjaśniam dlaczego temat znajduje się m.in. w glaerii. Otóż moim założeniemjest odciążenie w jakims stopniu galerii, z której po pewnym czasie fotografie sa przez nas kasowane (starsze tematy). Kolejna sprawa to temat dotyczy galerii a nie fotografowania. To dwie różne sprawy. Dlatego też wrzuciłem temat tutaj czekam na odpowiedz Tomka i ewentualnie zostanie przeniesiony.
Ponieważ Mregal jednak jest nieugięty i uważa to za reklame przenosze do działu o wszystkim i o niczym. Moim zdaniem znajdował się w dobrym miejscu.
I tak powinno być :D
Pozdrawiam
Ponieważ Mregal jednak jest nieugięty i uważa to za reklame przenosze do działu o wszystkim i o niczym. Moim zdaniem znajdował się w dobrym miejscu.
Marking... jakby Ci to powiedzieć... dobrze zrobiłeś, bo Mregal ma całkowitą rację :D
Salvator
01-12-2005, 19:00
zgadzam sie z reszta to reklama konkurencyjnego serwisu i wogóle można ją ograniczyć do minimum (zredukować posta) tak jak innym :arrow: streścić
Salvator napewno nie konkurencyjnego serwisu. Zresztą myślę że tomek potwierdzi to, iż my się raczej lubimy i nie konkurujemy. Tymbardziej ze kliknij na napis forum na tym serwisie i zobacz co tam jest napisane. Aha i jeszcze żeby nie było rzeczywiscie ze myslicie ze ja tutaj reklamuje to od disiaj zaprzestaje ogłaszania nowosci typu hat z osciem, czy ta galeria na serwisie. Nie chcę żebyście uwaąali ze chodzi mi głównie o reklamę.
Dlatego też przepraszam ponieważ widze, że kilka osób tak to odebrało. Mój błąd. Więcej się on nie powtórzy.
od disiaj zaprzestaje ogłaszania nowosci typu hat z osciem
Nie obrażaj się :wink: Są osoby które z przyjemnością czytają o nowym czacie z gościem :)
Salvator napewno nie konkurencyjnego serwisu. Zresztą myślę że tomek potwierdzi to, iż my się raczej lubimy i nie konkurujemy. Tymbardziej ze kliknij na napis forum na tym serwisie i zobacz co tam jest napisane. Aha i jeszcze żeby nie było rzeczywiscie ze myslicie ze ja tutaj reklamuje to od disiaj zaprzestaje ogłaszania nowosci typu hat z osciem, czy ta galeria na serwisie. Nie chcę żebyście uwaąali ze chodzi mi głównie o reklamę.
Dlatego też przepraszam ponieważ widze, że kilka osób tak to odebrało. Mój błąd. Więcej się on nie powtórzy.
Na pewne rzeczy poprostu nie trzeba zwracać uwagi, serwisy te mają odmienne zadania i wzajemnie się uzupełniają dlatego uważam że nie powinieneś rezygnować i czaty lub inne konkursy jak najbardziej powinny być ogłaszane. Ja poszedłbym nawet dalej i Twój baner postawił gdzieś na stałe na głównej stronie forum choćby na samym końcu.
O hatach z osciem z resztą też. Ale czystość forum przede wszystkim - inni z reklamami swoich stron są bez litości wywalani z ogólnego do dyskusji a strony dotyczą akwarystyki. A ogłoszenia są ok - im więcej akwarystyki w sieci tym lepiej.