PDA

Zobacz pełną wersję : NA RAZ CZY POWOLI :)

Rico_SB
01-04-2005, 10:21
moje przemyślenia są takie ...
zastanawiam się czy warto kupić całą roślinność, obsadę i dekoracje odrazu do akwarium. Jedyna frajda jaka nam pozostaje to przestawianie tego i zmienianie położenia ....
A w przypadku kiedy kupujemy powoli znajdują pojedyncze roślinki rybcie wyszukując jakiś okazów które nam się podobają bo mają to cos, uzupełniając akwarium powoli do uzyskania perfekcji nasze wydatki się optycznie wydają mniejsze....
Ja osobiście preferuje tę opcję 2 a to z tego powodu że nie mam dużych funduszy...:) choć nie mowie ze gdybym miał kasę to bym nie poszedł nie wydał 300 złoty na roślinki i powtykał jest wedle mojego widzimisię:) no ale tak raz kupie za 5 złoty raz za 2 a raz za 10 :) i może za rok będę miał akwarium które będzie mi pasowało:)
no to tyle :) a wy jakie macie w tym temacie zdanie ??

martuch
01-04-2005, 18:43
ja tez wybieram druga mołziwość - ciągle cos kupuje - tylko później szkoda mi znowu w akwei grzebac i przerabiac moim rybciom wszystko co kilka dni ;) teraz mam zamiar zalożyc małe akwarium - tam pochodowac troszke roślinek - namnożyć małych rybek - i od nowa zabuszoac w większym szkle ;)

hib1
01-05-2005, 08:41
Oczywiście ze względu na spokój ryb, lepiej raz kupić, posadzić i nie grzebać. Ale kogo na to stać i gdzie od razu znajdziesz wymarzone rośliny?