Zobacz pełną wersję : Radom - sklepy i opinie o nich
minibokser
08-23-2007, 22:50
Nowy post chcę zacząć od wyrażenia opinii na temat kilku sklepów( skala 1 do 10 )
1) Le clerc
Obsługa 6 Ceny 4 Jakość ryb 7
2) Królowej Jadwigi ( Michałów)
O 3 C 6 Jr 5
3) Mini Mal
O 7 C 5 Jr 7
4) Gębarzewska ( Południe)
O 4 C 7 Jr 4
Reszta odwiedzonych sklepów wkrótce. ( Ceny im więcej punktów tym taniej )
Może ktoś z Radomia dorzuci swoje opinie !?!?
Istnieje również sklep na ul. Okulickiego bardzo polecam są tam ludzie którzy potrafią naprawdę pomóc (np. w doborze ryb) wszystko za rozsądną cenę! Naprawdę DUUUŻY wybór.
Pozdrawiam! :-D
trzmielu91
09-21-2007, 20:18
gdzie w Radomiu lub okolicach można kupić krewetki? Jestem z Pionek. Może ktoś prywatnie sprzedaje?
yo wszystkim jakis gościu ze sklepu akwarsytycznego w l.clercku wymienił się ze mna
mieczyki <na> Neony innesa
molinezje <na> rośliny duzo po trochu
jak myslicie kto na tym lepiej wyszedł ja czy on??
vadim1983
10-07-2007, 07:53
nie chodzi o to kto na tym wyszedł lepiej Ty czy On ważny jest "deal".Jestem za bo wymienianiem ale nie każdy sprzedawca chce.
P.S. nawiasem mówiąc to zawsze sprzedawca lepiej wyjdzie na takiej transakcji bo cena ryb na giełdzie(hurtem)jest stosukowo mała w porównaniu do cen sklepowych.
baransiu
10-07-2007, 15:54
witam wszystkich jestem nowy wiec wybaczcie mi jesli cos nie tak zrobie, do rzeczy.. tak wiec planuje zalozenie akwarium, niestety u mnie w miescie maly wybor i ceny wysokie, tak wiec mysle zeby zamowic przez internet lub wybrac sie do wiekszego miasta i kupic samemu. wobec tego czy ktos z zyczliwych kolegow moglby powiedziec mniej wiecej jakie ceny sprzetu sa w Radomiu i gdzie najtaniej kupie, interesuje mnie akwa 112l proste + pokrywa no i dalej, wlasnie moze ktos mi doradzi jaki sprzet dac do tego (filtr, itd.) bede wdzieczny za info i pomoc, z gory dzieki :) pozdrawiam
mcFlurry
10-25-2007, 19:41
Witam,
Ja chciałbym zapytać o inną rzecz, mianowicie: gdzie w Radomiu polecacie zaopatrzeć się w skałki/kamienie? zakładam tanganikę i szczególnie zależy mi na wapieniach/dolomitach. Bardzo prosze o pomoc.
no ćóż ja bym proponował sklep na czystej maja tam różne wapienie
Również polecam na czystej za paczke skałek 7zł widziałem ostatnio
Ps. Zapraszam na radomskie forum które staram sie rozwinąc lecz niestety mało jest osob na tym forum www.aquaradom.fora.pl