Zobacz pełną wersję : skalary
mam prozbe jeżeli czesto tra wam sie skalary to napiszcze czym je karmicie, parometry wody, podmiany, itp ok??
nikt mi nie odpowie?? (jeżeli chodzi wam o opcje szukaj to szukałem i nie znalazłem takich informaci)
Ja Ci odpowiem lecz nie na twoje pytanie :-)
Skalary trą się mojemu znajommemu i jak chcesz to sie mogę o wszystko zapytać.Podaj mi tylko adres swojeg meila.
Napiszę Ci wszystko po świętach akurat tak się składa że właśnie jutro do niego jadę i może jeszcze jakieś foty strzelę.
witam, co do skalarów to wszystko znajdziesz tutaj http://www.akwarium.desktop.com.pl - wszystko!!!!!
RedFalcon
12-26-2004, 10:56
Ja tam nie mam wogule skalarów :-). Kiedyś miałem ale ich ikrę bardzo ciężko utrzymać : wcinają same jeśli się im światła nie zostawi.
Ja tam nie mam wogule skalarów :-). Kiedyś miałem ale ich ikrę bardzo ciężko utrzymać : wcinają same jeśli się im światła nie zostawi.
fajnie licznik soboie nabijasz
dziaradd
10-13-2005, 18:31
wydajemi sie ze chyba nie nabija to prawda!!
wojtass_maniak
10-13-2005, 20:15
a mi sie wydaje ze ktos tu niepotrzebnie odkurza stare tematy ...
Tez chetnie poczytam wszystkiego o skalarach i podzielę sie swoimi spostrzezeniami. Moje trą mi sie przewaznie po podmianie czesci wody w akwarium. Mam tylko problem z utrzymaniem ikry, szybko plesnieje.