PDA

Zobacz pełną wersję : skąd PCV?

Wacho
12-16-2004, 07:44
Witam można gdzie na necie zakupic PCV.. w moim miasteczku nie ma takich płyt... :( a może ktoś by kupił dla mnie... ja oddam pieniążki

Mregal
12-16-2004, 15:25
Ja zamiast płyt pcv kupuję rurę pcv taką do kanalizacj,którą rozcinam wzdłuż następnie nagrzewam ją gorącym powierzem.Po uzyskaniu odpowiedniej temperatury rozkładam ją na równej powierzchni i przyciskam czymś równym i nato kładę obciążenie, po 20 min otrzymuje
potrzebną płytę :lol:
Można sprubować nagrzać nad zapalonym gazem UWAGA na bezpieczeństwo

Wacho
12-16-2004, 15:33
Nawet rur nie ma u nas... a pokrywa mi potrzebna ;( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mregal
12-16-2004, 15:38
Nawet rur nie ma u nas... a pokrywa mi potrzebna ;( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nie ma? .... hmm no to zapraszam do najbliszego sklepu akwarystycznego po gotową pokrywe :lol:

PS. A neimożna autobusem, pociągiem podjechać do innego miasteczka, bądź większego miasta... pozatym nie napisałeś skąd jesteś

Wacho
12-16-2004, 15:41
Kurde no nie ma obchodziłem całe miasto o te PCV o te rury tesz bo pisałes już o ty na forum... a nowa kosztuje u nas ponad 120zł nie mam tyle kasy.. :(

dorix
12-16-2004, 17:51
To spróbuj narazie z szybą nakrywkową, prowizoryczna pokrywa będzie a ty będziesz mógł szkać PCV, powiedz skąd jesteś :!:

Wacho
12-16-2004, 17:54
Janów Lubelski

Moduś
05-30-2006, 21:02
Jak gdzieś w okolicy zakladają wode to problemu z rurą nie ma.
Są dwa wyjscia:
1. Zakraść sie w nocy i wyciagnać jakąś rure ze 4 m długa żeby nie zabrakło, pod pazuche i biegiem do chaty
2.Uprzejmie poprośić pracownikow o kawałem i ewentualnie dać na piwko.
Myśle że bez problemu by dali. :D