Zobacz pełną wersję : skąd PCV?
Witam można gdzie na necie zakupic PCV.. w moim miasteczku nie ma takich płyt... :( a może ktoś by kupił dla mnie... ja oddam pieniążki
Ja zamiast płyt pcv kupuję rurę pcv taką do kanalizacj,którą rozcinam wzdłuż następnie nagrzewam ją gorącym powierzem.Po uzyskaniu odpowiedniej temperatury rozkładam ją na równej powierzchni i przyciskam czymś równym i nato kładę obciążenie, po 20 min otrzymuje
potrzebną płytę :lol:
Można sprubować nagrzać nad zapalonym gazem UWAGA na bezpieczeństwo
Nawet rur nie ma u nas... a pokrywa mi potrzebna ;( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nawet rur nie ma u nas... a pokrywa mi potrzebna ;( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nie ma? .... hmm no to zapraszam do najbliszego sklepu akwarystycznego po gotową pokrywe :lol:
PS. A neimożna autobusem, pociągiem podjechać do innego miasteczka, bądź większego miasta... pozatym nie napisałeś skąd jesteś
Kurde no nie ma obchodziłem całe miasto o te PCV o te rury tesz bo pisałes już o ty na forum... a nowa kosztuje u nas ponad 120zł nie mam tyle kasy.. :(
To spróbuj narazie z szybą nakrywkową, prowizoryczna pokrywa będzie a ty będziesz mógł szkać PCV, powiedz skąd jesteś :!:
Jak gdzieś w okolicy zakladają wode to problemu z rurą nie ma.
Są dwa wyjscia:
1. Zakraść sie w nocy i wyciagnać jakąś rure ze 4 m długa żeby nie zabrakło, pod pazuche i biegiem do chaty
2.Uprzejmie poprośić pracownikow o kawałem i ewentualnie dać na piwko.
Myśle że bez problemu by dali. :D