Zobacz pełną wersję : Moja strona nurkowa.
Nie jest związana w prawdzie z akwarystyką ale są tam galerie moich zdjęć z rafy na morzu Czerwonym jak również, parę zdjęć z wybrzeża chorwackiego.
Serdecznie zapraszam do oglądania galeri i oceny. www.procass.prv.pl
No cóż myślałem, że moja strona może wzbudzi troche zainteresowania, ze względu na galerie podwodne z Morza Czerwonego i Adriatyku, ale jednak nie więc pozwole sobie odświerzyć troszke temat może ktoś się skusi. Serdecznie zachęcam, bo niektóre ze zdjęć rafy mogą stanowć inspiracje do pracy nad waszymi. Sam w prawdzie nie mam morskiego, ale kocham na nie patrzeć. :wink:
ocelocik
02-07-2007, 23:48
@Acorpp
Fotki obejrzalem juz jakis czas temu - naprawde niezle i powiem Ci ze mnie, jako morszczaka :wink: , zainteresowaly o wiele bardziej te z Adriatyku 8)
Co do prob przenoszenia kawalka rafy do akwarium - jak sie dobrze zastanowisz, rzadko kiedy spotkasz akwarium chocby lekko podobne do rafy. Czemu? Zwroc uwage, ze chocby na Twoich fotkach nie uswiadczysz zdjec z wiecej niz dwoma ( maks. 3) gatunkami koralowcow. Srednio w jednym malym akwarium morskim mamy do czynienia z kilkunastoma gatunkami. Inna bajka... Pozdrawiam,
M.
Thx ocelocik, za wypowiedź
jerzol_kominiarz
02-11-2007, 13:39
no i wszystko już wiadomo :lol: