PDA

Zobacz pełną wersję : Planta Gainer słyszał coś o tym nawozie ??

Dzidzia
03-18-2004, 11:54
Planta Gainer słyszał coś o tym nawozie ?? Jak ktoś coś słyszał to niech sie podzieli wiedza :D

Duris
03-18-2004, 11:58
jo miol to i powiem szczerze ze mi to nic nie pomoglo a kabomba zachowala sie tak jakby to zle na nia wplynelo...no nie wiem - sprobuj - ale radze dodac jeszcze CO2 - ja zapodalem:))) i mam busz w akwarium:) hehe - zapodaj - zobaczymy efekty...

Lord Paszka
03-18-2004, 12:43
Ja używam tego nawozu od dwóch tygodni. Cena w Skoczkowie jest strasznie wysoka. Mnie udało się dostać ten nawóz za 22.50PLN. Poprzednio stosowałem SERA Florena i szczerze mówiąc nie widzę różnicy po zastosowaniu PGC. Może po prostu na efekty trzeba trochę poczekać.

W poniższym linku znajdziesz coś więcej na temat stosowania PGC.

http://www.akwarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1091

semagic
03-18-2004, 12:45
Oj słyszał, słyszał i to nie jeden i to nie raz. To całkowicie poslki nawóz opracowany i produkowany przez Bartka Lipczyńskiego (polecam google). Opini jest mnóstwo, (też polecam google np.archiwum grupy p.r.a.). Sam go używam od ponad miesiąca, jest bardzo dobrze zbilansowany, lepszy od Plantaminu. który stosowałem wcześniej,efekty mam takie jak przy samodzielnym przerabianiu symfoni złota, a nie muszę się w tym babrać, dozownik jest tylko bez sensu i przy codziennym dozowaniu polecam jednak odmierzanie strzykawą albo menzurką. Generalnie bardzo polecam. tylko ta cena jakaś dziwna 27 zeta, co wy tam macie parkingi strzeżone pod sklepami akwarystycznymi, czy drinki przy wejściu?

Dzidzia
03-18-2004, 13:15
Mówicie że cenka za duża hmm no to musze kolesiowi w zoologicznym powiedziec co mi powiedzieliscie :-) zobacze jak zareaguje (aha no i nie ma drinków a i parking je nie ciekawy)

Dzidzia
03-18-2004, 13:21
Oj słyszał, słyszał i to nie jeden i to nie raz. To całkowicie poslki nawóz opracowany i produkowany przez Bartka Lipczyńskiego (polecam google). Opini jest mnóstwo, (też polecam google np.archiwum grupy p.r.a.).

semagic możesz linka zapodac ?? do tej grupy p.r.a bo jakos znalesc nie moge dzieka :-)

Lord Paszka
03-18-2004, 13:34
semagic możesz linka zapodac ?? do tej grupy p.r.a bo jakos znalesc nie moge dzieka :-)

Poszukaj u producenta http://www.aqua-art.pl/. Jeżeli chcesz więcej to poszukaj u nas na forum. Był już kilka razy wałkowany temat. Możesz też spróbować na www.holenderskie.aip.pl/forum/