PDA

Zobacz pełną wersję : Chełm

glucik
01-09-2007, 17:56
Chce sie pochwalić moim odkryciem oraz zapoczatkowac topic o chełmskich sklepach(mało ich no ale... ).ostatnio zaopatruje się w pewnym sklepie tuż obok przystanku dla priv buskików do lublina.od razu jak sie wychodzi z busa to widac plakat wlazisz (mozna sie pogubić i nie znalezć bo nad drzwiami pisze ze jakas tam kancelaria czy cus)do budynku i tam w dół(poczujecie ten zapach :) ) sklep dobrze zaopatrzony,w całkim sporych akwariach(jak na sklepy zoo) dużo ryb np ramirezy,łatwo o kakadu oraz spory wybór skalarów.akwarii jest za to bardzo mało (moze mało widziałem)ale niestety wzrok przykówaja bojkiw kubkach i rózne wymyślne kule lub..kieliszki..(jak wszedzie).nawet spory wybór roslin i jedno w miare ładne akwa na pokaz.pod wzgledem chemii i pokarmów(i inych) to nie równa sie z zoo hitem no ale podstawowy asortyment to jest.mało jest żywych zwierząt typu chomików wienc raczej nie przykówa widok meczoncych sie futzaków.dla mnie dobra cena 8zl za kg korzonk(całkiem ładne,ale załapałem sie już na końcówkę)oficial lodóweczka i całkiem całkiem wybór mrozonek(żywych nie widziałem).Sprzedawców jest 2 trochę mało rozmowni(może dlatego ze wbiłem przed zamknięciem)ale raczej można spytac się o fachowa opinię(przynajmniej znają nazwy ryb oraz roślin).i oto juz koniec i prosze o wypisywanie innych chełmskich sklepów zoo
EDit:widziałem krewetki . kraby(takie niebieskie) były w odzielnych takich małych akwariach(malótkich)no ale z wyjsiem na ląd.ceny wmiare przystepne

mrk
01-14-2007, 20:16
Faktycznie dobry sklep, ostatnio w nim się zaopatruję. Żywy pokarm też tam widziałem.

arczi
01-15-2007, 14:04
jak możesz to zapodaj adres i ceny krewetek mchów peli.

mrk
01-15-2007, 18:17
Nie jestem z Chełma i nie znam ulicy, sklep jest tam gdzie opisał glucik
tuż obok przystanku dla priv buskików
amano - 7 zł
filtrująca - 14 zł
Mchu ostatnio jak chciałem kupić nie widziałem.