PDA

Zobacz pełną wersję : Brzesko

artur1993yo
12-30-2006, 09:34
Jest ktoś może z Brzeska niedaleko Tarnowa? Są tam 3 sklepy zoo w tym 2 nawet nawet.

arturgołąb
12-30-2006, 13:26
Mam kumpla z okolic Brzeska,często opowiada o jednym sklepie,podobno jest niezły i handlują tam krewetkami co mnie szczególnie interesuje,nawet mam w planie tam pojechać,ciekawy jestem jakie zdanie na ten temat mają inni akwaryści z Brzeska?

12-31-2006, 11:37
Mieszkam 3 km od brzeska. W tej chwili nie ma krewetek byłem po nie nawet ostatnio bo jest renament. Ceny są małe, sprzedawca najlepszy jakiego znam, zwierzęta zadbane, 2 akwa po 450l i jest ok. Będę tamn kupował red cherry. Nie chciałbyś odemnie 9 pyszczaków za darmo? Mogę podwieść do tego sklepu tam byśmy się spotkali :D

okolice brzeska
01-09-2007, 20:32
czesc, o ktorym sklepie mowicie ze sa tam red cherry? u huberta czy na starym rynku?? bo u tamtej babki w tym malym to nie ma po co chodzic. hubert ma male ceny ale juz w tarnowie sa mniejsze o polowe. ale tez scieme wali, ja mu mowie o butli co2 a on ze po co? wymienisz roslinki co 2 tyg i po proleimie;/ po ile te red cherry? chetnie kupie. I gdzie

01-12-2007, 19:09
A ja mówię że u huberta jest spoko. Tego'' gość '' to ja :D

artur1993yo
01-12-2007, 19:09
ja to znaczy artur1993yo :lol:

Nowak
01-24-2007, 20:40
O sklepach zoo w Brzesku mam nieco inne zdanie.

Ryby i rośliny kupujemy z darmową wkładką w postaci wielu chorób. W sklepie koło starego rynku ospę serwują klientom nieprzerwanie od kilku lat a i u Huberta choroby pięknie się rozwijają.
Taka sytuacja wzięła się stąd, że właściciele sklepów to osoby, które tak naprawdę uczą się akwarystyki.
Przy zakupach miejcie na względzie te wkładki a unikniecie wielu rozczarowań.

dawid_pilch
01-24-2007, 22:53
wiem wiem, piekne malutkie slimaczki w glebi roslinki. Hahaha nie kupujcie niczego jak jest matka Huberta w sklepie;d nie zna sie wogule. Roslinki ma niekiedy fajne ale juz nei kupuje. dzis jak bylem to widzialem zakupione nowe akwa na dół. Troche syf ma jak sie wejdzie dalej. w akwa na samym koncu po lewej syf konkretny. Na satrym rynku jest ladnie, przyjemnie ale drogooooooooooooo. ma ktos do sprzedania butle co2?

Nowak
01-25-2007, 13:37
Kolego to Ty podejmujesz decyzję o wyborze towaru a nie Hubert czy jego mama. Do kupna ryb czy roślin należy się wcześniej przygotować. No wiesz odpowiednie naczynie do transportu, wyrównywanie temperatury, kwarantanna, leki, itp.
Dorady sprzedawców mają jeden podstawowy cel – kup coś i przyjdź jutro na ponowne zakupy. To że rybki zdechną na ospę to jeszcze lepiej bo przyjdziesz po nowe a i leki kupisz.
Jak widzisz z etyką zawodową mają na bakier. Czy Hubert taki się stanie nie wiem. Na razie uczy się handlu i akwarystyki.

Ps. Kiedyś butle CO2 można było kupić u Kleśnego na ul. Kopernika 5b.

dawid_pilch
01-25-2007, 22:58
wiem gdzie mozna kupic juz butle. nie wiem co to za ulica. moze i kopernika. jak bys jechal od mokrzyski do brzeska to po prawej stronie kolo wiaduktu jest napelnianie butli. kolega wlasnie tam zakupil wszystko, dal tylko butle na wymiane chyba 5 kg. zaplacil ok 250 zl;)

Nowak
01-26-2007, 15:55
Właśnie tam.