PDA

Zobacz pełną wersję : Otwock

tasior
12-23-2006, 20:03
Sa cztery sklepy
- "U Jacka" na bazarze batorego - moim zdaniem najlepszy
- "Swiatzwierzat" na czaplickiego - dobrej jakosci zwierzyna
- na staszica kolo dawnej strazy - sprzedawcy wogole sie nie znaja na niczym
- na poniatowskiego w bloku - maly wybor, ale babka nawet sie troche zna

Kubeq
01-26-2007, 19:05
Tez sie zgodze :)

U jacka-naprawde oki,zna sie koles,rybki zdrowe,
"Swiatzwierzat" niebylem jeszcze hihi :)
kolo strazy.tragiedia,ryby chore nie ma co brac od nich,sprzedajacy calkowicie sie nic nie znaja...
-poniatowskiego-czasami jest maly wybor,ale np.bylem wczoraj i miely bardzo duzo rybek i roslinek.Kobiecina zna sie na rzeczy,teraz prowadzi jej corka :) Można negocjowac :)

Dwa najlepsze:u jacka oraz na poniatowskiego ;)

pzdr

mikser
02-12-2007, 10:13
Witam

Mam opinię na temat sklepu tego koło byłej straży. Totalne dno !!!! Rośliny lepiej nie mówić, a co do ryb to kobieta która sprzedawała mi je obchodziła się z nimi tak jakby miała je uśmiercić. 4 szt zapakowała w pół szklanki wody i z reklamówką rzuciła!! na ladę. Szczęka mi opadła jak to zobaczyłem. W domu okazało się, że jedna molinezja jakoś dziwnie pływa. Ale już nie chciałem się dalej denerwować. Odradzam kupowanie tam czegokolwiek. Byłem tam 2 razy i o 2 za dużo. Szkoda czasu na kupowanie w tym sklepie.

Pytanie mam też o ten sklep na Poniatowskiego, gdzie on dokładnie jest?? Może jakiś adres?

Podro Marek

tasior
02-12-2007, 17:06
sklep na Poniatowskeigo jest na ulicy Poniatowskiego :D znajduje sie on w bloku na tylach sklepu AGD kolo jubilera i sportowego

mikser
02-13-2007, 13:18
Dzieki za namiar powinienem trafić.

mikser
02-13-2007, 13:20
Witam
Sklep "U Jacka" na bazarze batorego też polecam. Miła obsługa, fachowe doradctwo i spory wybór i roślin i rybek.

Pozdro
Mikser

Szerszen3
10-25-2007, 15:38
Ten sklep "U Jacka" to ten na tym bazarku koło Biedronki???

tasior
10-25-2007, 21:02
tak...to ten sklep