PDA

Zobacz pełną wersję : Płock

rado242
12-05-2006, 16:09
Witam wszystkich ;D Chcialem zaytac czy wiecie moze gdzie na jakiej ulicy znajduja sie jakies dobre sklepy akwarystyczne w płcku ??

Z góry dzieki ale i tak pewnie nikogo z plocka tu niema ;p

MacBoro
01-04-2007, 16:45
Witam
Moim zdanie najlepszy sklep zoo jest na ul.Rembielińskiego w pawilonie na rynku. Duży wybór (można coś sprowadzić na życzenie) i obsługa służąca poradą, jak dla mnie the best w Płocku.
Inny fajny i niedrogi (troche zamulasta obsługa (: ) na Zielonym Jarze niedaleko Polo - Panoramy, nazywa się Twister.
Poza tym warto odwiedzić Makumbę, dokładnie nie wiem jaka to ulica ale w bloku na rogu przy skrzyżowaniu Łukasiewicza\Jachowicza.
Dla leniwych jest zoosklep w auchanie. Jesynym plusem jest paru sprzedających co znają się na rzeczy ale ceny powalają (moja subiektywna ocena), rybki przynajmniej pół raza droższe jak na np.Rembielińskiego , ostatnio pytałem o pokarm Arowana - large sticks (Auchan 19zł - Rembielińskiego 11zł) a o sprzecie szkoda gadać.

Jesli ktoś ma inne zdanie lub inne spostrzeżenia niech napisze.

Pozdrawiam

rado242
01-05-2007, 21:12
ale fajnie wkoncu ktos sie odezwal ;D

dzieki

compare70
02-18-2007, 16:01
Dla leniwych jest zoosklep w auchanie. Jesynym plusem jest paru sprzedających co znają się na rzeczy ale ceny powalają (moja subiektywna ocena), rybki przynajmniej pół raza droższe jak na np.Rembielińskiego , ostatnio pytałem o pokarm Arowana - large sticks (Auchan 19zł - Rembielińskiego 11zł) a o sprzecie szkoda gadać.

Jesli ktoś ma inne zdanie lub inne spostrzeżenia niech napisze.

Pozdrawiam[/quote]

Chciałem wyrazić szczere podziękowania dla kolegów ze sklepu w Auchan za zaangażowanie i chęć pomocy. Przez swoją wrodzoną ułomność manualną :D złamałem zapinkę we Fluvalu 304, szukałem tego towaru wszędzie, bo potrzebowałem w miarę szybko i pomimo że w sklepie koledzy nie posiadali takowej części, to jednak wygrzebali gdzieś z magazynu starą głowicę od filtra z serii xx4 i wymontowali mi dwie używane zapinki za przysłowiowe piwo.
Co do cen to się nie wypowiadam bo niespecjalnie się wpatrywałem (dopiero zakładam zbiornik 240l i jestem na etapie "roślinnym"), wybór ryb w porównaniu z ul. Rembielińskiego na pewno większy, ceny roślin wydały mi się niskie a wybór dość duży. Ogólnie jak na sklep w pasażu supermaketu to bardzo pozytywne wrażenia.

janbart12
03-17-2007, 20:37
Sądze, że sklep na Rembielińskiego jest o wiele lepiej wyposażony niż ten na Wyszogrockiej cenowo także mi odpowiada a przede wszystkim RYBKI Są TAM ZDROWE A NIE ROZNOSZą CHOROBY JAK TE Z AUCHANu

maat
02-17-2008, 07:08
a ile tam na rembielinskiego kosztuje akwa 60l z prosta szyba?

Piles
03-09-2008, 10:27
Ja tam polecam sklep akwarystyczny na skarpie pod centrum sznaucera, duży wybór rybek korzystne ceny.:-D