PDA

Zobacz pełną wersję : Mysłowice

Cosmo
12-03-2006, 15:30
Sklep 'Skalar' ul. Chopina (obok Kauflandu)
Średni wbór ryb, mały wybór roślin, sprzedawcy wciskają co tylko się da. Wiedza sprzedających ogranicza się do nazw ryb i roślin (co czasem też mylą jak chodźby nazwa 'hokejka' widniejąca na akwarium z hokejówkami) i do tego z jakimi rybami może żyć gupik.

Sklep w Realu
Wysokie ceny lecz obsługa fachowa. Bardzo duży wybór ryb i roślin.

Sklep przy ulicy Matejki (obok kościoła Mariackiego)
Chyba najlepszy sklep zoologiczny w Mysłowicach. Niewielki wybór ryb lecz duży wybór roślin, facet się zna, niskie ceny.

Sklep niedaleko kościoła św.krzyża (między ulicami Gwarków a Świerczyny)
Ten sklep jest na mojej czarnej liście. Duży wybór ryb ale co z tego. Dwa razy kupiłem tam chore rybki. Roślin mają tyle co nic. Sprzedawcy nei znają się wogóle... No i napis na szybie akwarium z Gurami... Guraminy :shock: .

bolm
12-10-2006, 16:25
Z jednym sie moge zgodzic.
Sklep na Matejki obok kościoła mariackiego, jest najlepszym w miescie.
Co do niewielkiego wyboru... moze fakt nie dysponuje na daną chwile wszystkim, ale rzuć mu co chcesz a sprowadzi do sklepu w mozliwie krotkim terminie za niska i przystepna cene. Sam w ten sposob zdobylem krewetki hummel'e. Gośc jest przesympatyczny... slychac ze pasjonat akwarystyczny, chwilke z nim rozmawialem mzna sie wiele od neigo dowiedziec, wspolorganizator prelekcji o akwariach roslinnych w myslowicach... Nie mam w tym zadnego interesu ale gorąco polecam.

Mogę jeszcze cos nieco napisac o sklepie w realu. Wybór chwilami duzy ale niestety obsługa... facet jest zbyt nachalny i nieco neurotyczny, traktujac kazdego potencjalnego klienta jak półgłowka, nie znoszacy gdy ktos ma odmnienne zdanie, i w sposob pretensjonalny nie znoszący a zarazem wyniosły paplający o rzeczach oczywistych. Jakby jego wiedza opierala sie tylko na jednym podręczniku dodam podręczniku dla początkujących. Ale to moje subiektywne odczucie.

CInema
01-08-2007, 20:34
Nie moge zgodzic sie z tak surowa opinia jaka wydales Sklepom i negatywnie je okresliles,
Bylem we wszystkich z powyszych wymienionych Sklepach i nie Zgadamz sie z twoja Opinia !! Sklep Niedaleko koplani ma Duzy wybór Ryb ora Rosli a Takze Znakomite sprzedawcczynie które zawsze doradza i pomoga ...
A pozatym zastanwia mnie czemu tak zachwalasz tylko 1 sklep ?? moze to twó sklep :P czy nie tak ?? COsmo ??;]
pzodro ..... :D

lupek23
01-13-2007, 16:16
chcialbym poinformowac iz sklep przy ulicy Matejki bedzie przeniesiony na ulice Mikolowska 42 kolo weterynarza serdecznie zapraszam

boolm
01-14-2007, 16:20
Dzieki za info... z pewnoscia lokalizacja kolo tesco bedzie atrakcyjniejsza, oby podczas tej przeprowadzki nie "popsulo sie cos"... co potem powoduje, ze to juz zupelnie inny sklep, zupelnie inny sprzedawca i nastawienie do klientow... znam przypadki ze przenosiny nie wychodzily na dobre.

lupek23
01-15-2007, 07:01
Nie no spoko po rozmowie ze sprzedawca stwierdzil on sam ze ta nowa lokalizacja pomoze mu w rozbudowaniu sklepu tzn wiecej artukulow i ryb wiec wszystko na to wychodzi ze bedzie lepiej niz teraz jest

01-15-2007, 09:04
INFORRMUJE ZE SLEP NA UL ROBOTNICZEJ JEST ZAMKNIĘTY OD 1-01-2007 ZAPRASZAMY NA UL SZOPENA 4 TAM WSZYSTKO ZOSTANIE PRZENIESIESIONE POZDROWIENIA DLA STALYCH KLIENTÓW W 2007 ROKU :roll: :lol: :D

Atko
01-18-2007, 20:09
Sklep na Stawowej jest ok rybki sa zdrowe. Duzy wybor i przedewszystkim tanio. Real dobra obsluga ceny :/ 2x wieksze niz na ulicy Stawowej

lupek23
01-19-2007, 08:06
sorki a gdzie sie znajduje ten sklep na stawowej?????

lupek23
01-19-2007, 08:11
Witam jeszcze raz informuje ze sklep zoologiczny znajdujacy sie na ul Matejki bedzie przeniesiony w plowie lutego na ul.MIkolowska 42 kol lecznicy wetyraryjnej (droga do tesco plusa) i chcialbym jeszcze poinformaowac ze sklep nadal bedzie prowadzic ten sam wlasciciel co dotychczas jest serdecznie zapraszam

Atko
01-19-2007, 09:19
sorki a gdzie sie znajduje ten sklep na stawowej?????na piosku ;) obok kopalni obok tten sam wlasciciel ma sklep z gadzetami do golebi chyba :D

01-29-2007, 10:01
ktos szukal krewetek widziałem na szopena i jeszce kilka odmian pyszcaka cos tam sie dzieje na lepsze