Zobacz pełną wersję : ZOO Sklep.pl
Astaroth
10-23-2006, 15:42
Witam
Czy ktos dokonywal zakupow w ZOO Sklep.pl ktorego baner reklamowy jest na glownej stronie forum??, jesli tak to jak dlugo czekal na realizacje zamowienia i wysylke, ja zlozylem zamowienie 11 pazdziernika zostalo przyjete chyba tego samego dnia wplacilem kase i nic....zero kontaktu....
Pozdr
masz telefon do nich? to zadzwoń i obsobacz jak burą sukę... wyslij także maila... a na koniec wystaw tu negatywny komentarz ale w poście zatytułowanym sklapy internetowe
Kiedyś chciałem tam coś kupić i nawet dokonałem wpłaty, ale otrzymałem wiadomość, że są na urlopie i mogą mi zrealizować zamówienie dopiero za 3 tygodnie. Z powodu długiego okresu oczekiwania zrezygnowałem z zamówienia. Zwrot pieniędzy nastąpił niemal natychmiastowo (następnego dnia po rezygnacji były już na moim koncie). Poza tym kontakt był miły i błyskawiczny, więc nie mogę nic złego powiedzieć na temat tego sklepu (poza tym, że informacje iż nie będą realizować zamówień z powodu urlopu powinna być umieszczona w widocznym miejscu).
Na stronie sklepu masz ich nr GG więc może tą drogą uda Ci się z nimi szybko skontaktować. Osobiście pisałem do nich na adres e-mail z którego dostałem potwierdzenie złożenia zamówienia a nie na adres podany na ich stronie w dziale - Kontakt.
Pozdrawiam