PDA

Zobacz pełną wersję : Koszalin

tu_es
10-08-2006, 21:41
Witam, poszukuję sklepów w zoologicznych w tym mieście, jako że będę tam we wtorek / środę. Dzięki za informacje

amd
10-08-2006, 22:28
WODNY ŚWIAT, pasaże przy biedronce... Polecam, konkretnie, sprawdzone, najtaniej... ale dopiero ok. godziny 16tej dopiero jak pojawia sie Mariusz (wlasciciel). Poza tym jeszcze w sumie godne miejsce polecenia, ara, przy dworcu pks :) Jeśli chodzi ci o kupno pysi, wodny swiat, potem "ara" ;) jeszcze jesli chodzi o afryke, to mogl bys jeszcze na upartego odwiedzic "pyszczaka" na wawozowej, ale nie polecam ci tego miejsca... wejdziesz ,to sam sie przekonasz, ze strach tam kupowac... :)

Numer uno imo, WODNY ŚWIAT :)

tu_es
10-09-2006, 20:11
A tak zapytam okazjonalnie - a ktoś wie, gdzie można zakupić w Koszalinie w jakim zakładzie kamieniarskim łupki ?

amd
10-09-2006, 20:53
KCMB

tu_es
10-09-2006, 21:19
Dziękuję bardzo za wszelkie informacje

aaasia75
02-18-2007, 10:41
Czy ktoś może wie gdzie aktualnie można dostać zdrowe rybki w koszalinie? Prosze o adresy sklepów,bywam tam dosc często,ale nie wiem gdzie się one znajdują.Był duży sklep w centrum,ale gdzies go przenieśli. Wie może ktos gdzie? Pozdrawiam

pawwwel3
03-09-2007, 14:59
skalar obok więzienia i sklep rokus obok saturna

pawwwel3
03-09-2007, 14:59

amd
03-09-2007, 20:17
"skalar" na młyńskiej odradzam...
Szczerze...

Koło saturna już nie ma...
Choć też tam nie polecałem kupować.

asiecka
03-13-2007, 14:37
Dość dobrze zaopatrzony w rybki jest sklep na Powstańców Wielkopolskich niedaleko tunelu pod torami kolejowymi w pobliżu PKP. Jeszcze tam nie kupowałam, gdyż dopiero założyłam akwarium, ale brat sie tam zaopatrywał i był zadowolony.

delTORO
03-13-2007, 20:32
Jak jakiś czas temu byłem w ich nowej siedzibie to raczej stracili w porównaniu do stanu poprzedniego. Mam nadzieję że teraz jest lepiej. Może niedługo się wybiorę do nich. Z tym starszym gościem zawsze można porozmawiać i nie wciska towaru na siłę (odradził mi połączenie proporców ze szczupieńczykami, choć byłem na te ostatnie napalony jak szczerbaty na suchary :D ).
delTORO

arsu
03-13-2007, 23:31
Byłem niedawno w Koszałku i powiem Wam, że macie tragedię. Trochę lepiej jest u nas, ale ogólnie na Pomorzu środkowym pod wzgledem ryb i roślin jest cienizna (tragedia w domyśle). Brakuje sklepów z prawdziwego zdarzenia.
Pozdrawiam Koszalin

tu_es
05-22-2007, 21:03
Witam, posiada ktoś może nr-y telefonów do sklepów akwarystycznych albo ich strony www? Próbowałem szukać, ale ciężko jest znaleźć - a sam jestem spoza Koszalina.

driver69
05-22-2007, 21:30
Sklep obok saturna zostal chyba rozbity na dwie czesci wiem ze ten gdzie jest wiecej rybek jest na przeciwko dawnego pewexu a terazniejszego domaru obok baru kot i bei lepiej wytlumaczyc nie umiem :) ale zdania nie mam a wodny swiat jak najbardziej polecam !

Hisoka
05-22-2007, 22:44
byłam na imprezie rodzinnej w koszalinie w niedzielę i zaszliśmy do Emki. W tamtejszym sklepie zoologiznym-tragedia. Bieda, pare rybek na krzyż, w jednym akwa jaieś choróbstwo i trup, neony innesa po 5PLN [w gdańsku w droższych sklepach są najwyżej po 3 PLN] no i żadnych roślin ;)

delTORO
05-26-2007, 07:25
Sklep obok saturna zostal chyba rozbity na dwie czesci wiem ze ten gdzie jest wiecej rybek jest na przeciwko dawnego pewexu a terazniejszego domaru obok baru kot i bei lepiej wytlumaczyc nie umiem :) ale zdania nie mam a wodny swiat jak najbardziej polecam !

Też kilka dni temu dowiedziałem się że są "rozbici" ;)
Jedna część koło Saturna - dla akwarysty strata czasu.
Druga jest na Wańkowicza - muszę dopiero przeprowadzić lustrację bo jestem spoza miasta
delTORO

driver69
05-27-2007, 19:13
Też kilka dni temu dowiedziałem się że są "rozbici" :wink:
Jedna część koło Saturna - dla akwarysty strata czasu.
Druga jest na Wańkowicza - muszę dopiero przeprowadzić lustrację bo jestem spoza miasta
delTORONiestety i tam na wankowicza nie ma zbytnio czego szukac ... Niestety ten sklep stracil bardzo wiele na tym rozbiciu a szkoda... Pamietam ze kiedys nawet mieli paletki ghost a teraz prawie nic przynajmniej dla mnie :(

agnieszka123
11-10-2007, 21:19
Witam czy w Koszalinie dostanę gdzieś czarny grys bazaltowy? Poszukuję ok 20 kg, a będę na początku tygodnia tam samochodem. Proszę o namiar na sklep lub lepiej jakiś skład lub hurtownię. Pozdrawiam - Agnieszka

PyskataKarla
01-27-2008, 17:48
Byłem niedawno w Koszałku i powiem Wam, że macie tragedię. Trochę lepiej jest u nas, ale ogólnie na Pomorzu środkowym pod wzgledem ryb i roślin jest cienizna (tragedia w domyśle). Brakuje sklepów z prawdziwego zdarzenia.
Pozdrawiam Koszalin

calkiem fajny sklepik jest na Tetmajera-maly ale mozna sie dogadac,cos zamowic... :-)