Zobacz pełną wersję : Twój ulubiony rodzaj akwarii?
Jaki rodzaj zbrorników podoba Wam sie/lubicie najbardziej (nie jakie macie)?
Są ograniczenia ( :? ) wiec niestety nie mogłam dopisac wiecej rodzaji.
Nie piszcie tylko głosujcie!! :D
U siebie mam towarzyskie, mini-roslinne (bo do holendra to mu siwele brakuje) i mala tange.
Ale zaznaczylam holenderskie, bo pomimo ze mam tange a mazy mi sie wieksza taka i malawi.... to moj najwiekszy podziw wzbodzaja wlasnie holendry, szczegolnie wtakie w stylu amano.... Wiem ze takiego nigdy miec nie bede- nie dalabym chyba rady... :)
najbardziej to.... szczelne :D
A miales kiedys problem z nieszczelnoscia ? :wink:
Ja oczywiscie jako inne ... nikt nie uznaje babkarium jako osobnego biotopu ? :wink:
Nieważne jakie ... byle teściowa szybko z niego zniknęła.
Temat stareeeeeńki, ale fajny. Ja lubię przede wszystkim Ameryka Południowa, Azja oraz holenderskie
Wiadomo że HOLENDRY są najładniejsze
Każde akwarium może sie bardzo podobac, wszystko zależy jak sie go urządzi... :D
Tommygun.
02-15-2006, 13:20
Ktosia: moj najwiekszy podziw wzbodzaja wlasnie holendry, szczegolnie wtakie w stylu amano a u mnie największy podziw wzbudza jakich to jeszcze rewelacji człowiek może się dowiedzieć na tym forum, holendry w stylu amano :1: fiu, fiu.... dodatkowo wszystko pisane byle jak i bez polskich znaków, ALT i słownik nie gryzie :?
Brakuje opcji japońskie/nature, bo potraktowanie ich jako holendry lub "inne" to delikatnie mówiąc nietakt i nie głosuję :8: :ass:
;)