Zobacz pełną wersję : grodzisk maz
gregoriano25
09-16-2006, 21:09
profesjonalny sklep na deptaku w grodzisku'' Fauna flora '' na pieterku około200m2wiec duży duży wybór ryb i roślin kupiłem tam bardzo tanio filtr zewnętrzny ceny konkurencyjne nawet taniii
świetny sklepik z profesjonalną załogą, nawet kobitki łapią rybki i umieją doradzić, szeroki asortyment zarówno krewetek, slimaków, ryb, roslin i sprzętu, a wszystko czego nie maja na sklepie sprowadzają na zamówinie bez dodatkowych opłat!! realizuja indywidualne zamówinia i zlecenia, np. serwis akwarystyczny: urządzanie zbiorników, serwis gdy wyjeżdżasz lub nie masz czasu czy mozliwości. Wiele gratisów. Zbiorniki czyściutkie, zadbane, ryby po kwarantannie, ceny konkurencyjne, system kart rabatowych, bezpłatny dowóz do domu (akwaria, żwiry itp.). Jestem pod wrażeniem!!
Sklep FAUNAFLORA :arrow: http://www.faunaflora.pl/ znajduje się nad Rossmanem, na deptaku w grodzisku Mazowieckim, 2 min. od pkp.
Ciuchcia
12-13-2006, 14:05
Chyba wszedzie sprowadzaja cos na zamowienie bez dodatkowych oplat. a co do cen nie zgodze sie. maja tam ok 50% przebitke niz w innych sklepach:| dla przykladu floran 4l kosztuje 16,90, ja kupowalem w mhk po 10
To naprawdę super sklep. Nie widziałem lepszego w okolicach Warszawy. Atmosfera bije na głowę te bezpłciowe molochy w centrach handlowych. Jest praktycznie wszystko a całą resztę sprowadzają bez kosztów na zamówienie. Obsługa bardzo profesjonalna. Gorąco polecam.
Byłem tam bardzo dawno temu,za filtr JBLa chcieli 50% więcej niż na allegro.(rozumiem w sklepie może być drożej,ale aż tyle)