Witam wszystkich z żywca i okolic!!!
Zaczynamy. Nie znam nazw ulic :oops:
:arrow: Sklep na rynku.
- miło obsługa lecz moim zdaniem rybki nie najlepsze i mały wybór!
Jak i w rybkach i roslinkach!
:arrow: Sklep na światłach.
-super obsługa przystępne ceny i duuży wybór.
Moim zdaniem najlepszy sklep w żywcu :D
Sa jesze chyba dwa ale w nich nie kupowałem więc prosze osoby z żywca od dopisanie :)
Kiedyś były cztery sklepy teraz w Żywcu są 3, i z czego jeden może się pochwalić rybkami roślinkami i sprzetem, jest to sklep "Kakadu", czesto tam zaglądam, czyli ten na światłach, pozostałe dwa ta a"Akwa: należa do jednego "właściciela" ale wybór jest tylko w tej która znajduje się niedaleko dworca PKS-u, kiedyś pracowała tam znajoma, to miałem jeszce co wybierać i porady były prawidłowe, Akwa na rynku, to nie wiem dlaczego tam jest chyba dlatego że ludziom nie chce się tyle chodzić, kiepski wybór, jedynie sprzet można dobry kupić,
IHMO moim zdanie to tylko KAKADU, tylko tam polecam kupować może ceny wyższe, ale i tak możesz w czym wybierać, tylko cena krewetek mnie tam przestraszyła 12zł,
jamaha600
12-20-2006, 23:11
witam w żywcu tylko kakadu pod goralem . gosc faktycznie czasami wychodzi ,ale mozna do niego zadzwonić ,wiedzę jak dla mnie to ma ogolnie dobrą . jest spooko.O pozostałych wole nie pisac wiedza zerowa ,oni sie bardziej na pieski koty i smycze nastawiaja.
wyrzucam co jakis czas rosliny bo rosna jak oszalale jak ktos chce to oddam chetnie ,krewetki kupilem po 4pln red chery wybarwione na allegro przyjechaly pksem od goscia z katowic .a ten sklep w bystrej to jest przed tym skrzyżowaniem na żywiec ze swiatłami , zaraz za dwupasmowką,czy juz przed "kolanem" ???
http://www.megasurf.pl/all/aqua/aqwarium3003ss.jpg