Zobacz pełną wersję : Lubin
Polecam sklep na Jana Pawła II "koala" oraz sklep w Realu. Nie polecam sklepu w kauflandzie..."tukan"
1. Koala (Jana Pawła II) - mały sklepik, wybór ryb nie wielki ale za to zdrowe i ceny na rozsądnym poziomie, obsługa OK
2. Armii Krajowej - kiedyś dobry sklep ale ostatnio coś się bardzo zepsuło - chore ryby.
3. Tukan (Kaufland) - ceny za sprzęt z kosmosu, pracownicy z przypadku,
4. Kamienna (chyba też Tukan) - duży wybór pokarmów, spory sklep, wysokie ceny :(.
5. Pawia - praktycznie przekształcił się na sklep wędkarski.
6. Grabowa na przeciwko szkoły nr 8 - kiedyś słyszałem opinię ze handluje zdrowymi rybami - to nieprawda, mały asortyment pokarmów i sprzętu, sporo ryb, sklep wygląda obleśnie.
7. Real,- duży wybór ryb ale dużo zbiorników z chorymi rybami, obsługa raczej nie wie o co chodzi, drogo.
Można o tym napisać w temacie LUBLIN który już kiedyś powstał w tym dziale, a nie zaśmiecać forum nowymi :wink:
Wiec dawid_3 nabiłes tyle postów a robisz taki bład... moze bys przeczytał dokładnie to co masz zamiar skomentowac a nie nabijasz sobie kolejny post... Jak masz glony to sobie je zjedz :)
Chyba się nie zrozumieliśmy.
Próbuje ci pomóc bo może jesteś ślepy i nie widzisz bardzo podobnego tematu.
chyba ty jestes slepy... jak nie potrafisz rozróznic zupełnie 2 tematów... jak nie potrafisz czytac to wróc do szkoly podstawowej bo i tak jestes na poziomie 9 latkow :) prawie 1000 postów a taki bład haha i jeszcze sie wymądrza ze wie lepiej :)
O ja pier...
Teraz dopiero zauważyłem.
Bardzo przepraszam za mój błąd.
Sory pudloo. :oops:
7. Real,- duży wybór ryb ale dużo zbiorników z chorymi rybami, obsługa raczej nie wie o co chodzi, drogo.
Witam bardzo nie polecam sklepu zoo. w realu, sprzedają chore ryby i naprawde mają ceny z kosmosu.
nareszcie ktos z Lubina! lubię sklep LOTOS tuż koło wieży ciśneń, niedaleko reala. jest tam trochę chorych ryb, ale sprzedawca baaaaaaaaardzo się zna.
Dosyc dawno byłem w Zoo-Hicie na Turystycznej ale o ile pamietam sam wybór robił wrażenie(co nadrabiało kompetencje pracowników,ale o to trudo w dzisiejszych czasach)ceny tyle oile(BYłEM NA OTWARCIU:d).LEeclerk na zana-Drogo(ale nie najdrorzej)mały wybór(łażą za toba jagbyś miał turban na głowie i dynamit w kieszeni)maja trochę mrozonek,roslin (bez komentarza)a te co sa to 10zł za sztukę(koszyk),sporo filtrów.Ostatnio byłem w tych skepach gdzieś na ferie i tyle zapamientałem.
Dosyc dawno byłem w Zoo-Hicie na Turystycznej ale o ile pamietam sam wybór robił wrażenie(co nadrabiało kompetencje pracowników,ale o to trudo w dzisiejszych czasach)ceny tyle oile(BYłEM NA OTWARCIU:d).LEeclerk na zana-Drogo(ale nie najdrorzej)mały wybór(łażą za toba jagbyś miał turban na głowie i dynamit w kieszeni)maja trochę mrozonek,roslin (bez komentarza)a te co sa to 10zł za sztukę(koszyk),sporo filtrów.Ostatnio byłem w tych skepach gdzieś na ferie i tyle zapamientałem.
To my mamy ulice "turystyczną??":) chyba ktoś pomylił Lubin z LubLinem.
A czemu nic nie napisaliście o Amazonce na Armii Krajowej?? Osobiście kupuje wszystko we wrocku, a jak czegoś potrzebuje na już to zwykle amazonka, koala i czasem u Lotosie. W tym ostatnim największy wybór ryb, czasem można spotkać naprawdę rzadkie gatunki.
Ma ktoś w Lubinie gupiki Endlera na sprzedaż/do oddania??