Zobacz pełną wersję : Jelenia Góra
Czy ktoś wie, gdzie jest dobry sklep akwarystyczny w Jeleniej Górze?
Witam :wink: Fajny sklepik jest na końcu deptaka (chyba 1-go maja) trzeba krecic w prawo i w odległości 20m jest mały drewniany sklep zoo, nazywa się chyba KAMELEON, dużo rybek, gryzoni i troszkę ptaszków. Sprzedawca zna się na rybkach, nie wciska nic na siłę, potrafi doradzić. Na końcu deptaka w kierunku stacji PKP, trzeba skręcić zaraz za domem Kultury. Chyba dobrze wytłumaczłem :D :?: Pozdrawiam :wink:
jeśli są jeszcze jakieś to prosze o podanie,w jeleniej i okolicach :wink: :wink:
jest jeszcze koło małej poczty fajny sklepk-sprzedawca kumaty i chętnie doradza.Następny na Piłsudskiego ale tamten znów nie wie nic ( przynajmniej mi nie odpowiedział na zadne pytanie),No i przed bazarem na Zabobrzu ale tam jakoś mało ryb.
Artur Krajewski
04-30-2007, 21:07
Wpisane kryteria wyszukiwania:
- miasto: Jelenia Góra
- branża: Sklepy zoologiczne
Ara. Sklep zoologiczno - wędkarski
tel/fax. 0 75 767 60 60
58-500 Jelenia Góra, 1 Maja 52
Ara. Sklep zoologiczno - wędkarski
tel. 0 75 752 67 65
Jelenia Góra, pl. Niepodległości 3
Bielecki Krzysztof. Sklep zoologiczno - wędkarski
tel. 0 75 764 55 88
58-506 Jelenia Góra, Wiejska 17b
Bochenek Grażyna. Sklep zoologiczno - wędkarski
tel. 0 75 755 73 48
58-560 Jelenia Góra, Daniłowskiego 1a
Kameleon. Sklep zoologiczny
tel. 0 75 752 24 18
58-500 Jelenia Góra, Wilhelma Kubsza 4
Legwan. Sklep zoologiczny
tel. 0 692 88 25 91
58-560 Jelenia Góra, pl. Kombatantów 25a
Michałowski Mariusz. Sklep zoologiczny
tel. 0 75 641 33 88
58-506 Jelenia Góra, Kiepury 44
Mikro-ZOO. Sklep zoologiczny
tel. 0 75 642 12 47
58-500 Jelenia Góra, Groszowa 17
Osobiście korzystam z dwóch, na Kubsza gość zna się na rzeczy i ma fajne rybki, a na Wiejskiej mają niezłe zaopatrzenie "sprzętowe" i roślinki. Na mapce zaznaczyłem te które znam.
http://www.artek.priv.pl/images/m_jelenia_gora.jpg
o dzięki a myślałem że ten temat już dawno przepadł.Dzięki !!!! teraz będę wiedział gdzie mam chodzić po ryby jak w końcu przystosuje moje akwa
Może się jeszcze komuś przyda, to dodam, że moim zdaniem najlepsze mikrozoo znajduje się przy ulicy groszowej i mikro zoo adaś przy ulicy wolności (koło małej poczty).
Przy okazji mam pytanie. Wiem, że w Jeleniej Górze jest gdzieś hurtownia zoologiczna. W jakim jest to dokładnie miejscu i czy są tam artykuły akwarystyczne i ryby?? Jeśli ktoś z jelonki i okolic to proszę o info.