PDA

Zobacz pełną wersję : PANOWIE MODERATORZY

jerzol_kominiarz
08-03-2006, 20:43
Nie wiem może oślepłem, może mam zwidy, ale proszę zauważyć, że giną posty z mojego tematu "AKWA MORSKIE 475l"
Myślałem, że to porządne forum a jednak nie, czyż to nie do d....py ??? Tyle pisania dla dobra ogółu, tyle fotografowania i umieszczania na serwerze a tu pach kilka postów z lipca i sierpnia ////NIE MA !!!!
W takim układzie uważam za bezsensowne dalsze udzielanie się dla dobra innych.....To bez sensu, gdy ktoś sobie robi takie numery
Gdy ktoś czytał,a czytał na pewno....potwierdzi moje słowa
Wszystkich znajomych przepraszam i proszę o zrozumienie, nie będzie ktoś ze mnie robił wała, no chyba, że ja z dnia na dzień ociemniałem :(

pawel88
08-03-2006, 20:54
Witam
Była akwaria serwera i trzeba było wczytać stan z 7 lipca. Wszystkim posty zniknęły a co za tym idzie i tematy niektóre.
Wszyscy są podenerwowani ale cóż, nic nie poradzisz :?
Pozdrawiam
Paweł :wink:

paletka6
08-03-2006, 21:07
dupnie
temat z minirafką 7l też padł!!

MraEmu
08-03-2006, 21:14
minirafkę można zobaczyć na www.nano-reef.pl. A Jacek może umieści ten temat po raz drugi, jak nie teraz to przy okazji update'a :)

ps. rozumiem Twoje rozgoryczenie jerzol_kominiarz, moje posty też zginęły <jak pewnie wszystkich>, ale jakbyś umieścił ten temat w dobrym miejscu, tzn. w "uwagach do forum" to od razu natknąłbyś się na temat o awarii serwera i nie musiałbyś już w ogóle pisać tego tematu :?

Pozdrawiam i sugeruję skasowanie tego wątku przez moderatorów przy najbliższej okazji.

jerzol_kominiarz
08-03-2006, 22:23
prawda że sie uniosłem ...sory ....szkoda jednak tych moich wypocin
Dziwi jednak fakt iz nie słyszałem o serwerze który by nie pracował w dualu - dwa dyski , prowadza cy i kopiujący , na ogół jeszcze SCSI , te dyski trzeba prawie spalić aby padły , no chyba że serwer to zwykły kompek :roll:
no cóż ...jak mi przejdzie rozgoryczenie może odtworzę co się da z mojego TOPIKU
Jak kogoś uraziłem ...przepraszam

MraEmu
08-04-2006, 22:17
Każdemu szkoda :/ każdy albo coś napisał albo czegoś jszcze nie zdążył przeczytać, ale tak to już jest i nic nie poradzimy, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się wziąć do roboty i odbudowywać to co zostało zniszczone :) Też się uniosłem za co przepraszam.
jerzol_kominiarz, nie zrażaj się, to nei jest złośliwość wymierzona w konkretne osoby, to czysty przypadek nad którym trzeba przejść do porządku dziennego :)

p.s. a w tym topicu Twoim i tak są 4 strony, i tak przy okazji bardzo fajne akwa masz :)

pawel88
08-04-2006, 23:04
Witam
Szkoda, szkoda...Zniknęło też ok. 150 użytkowników :?
Pozdrawiam
Paweł :wink: