PDA

Zobacz pełną wersję : Piekary Śląskie

mike0014
07-06-2006, 22:37
Super sklep Fauna i Flora na Szarleju ul. Wolności 7 na rogu Wolności i kosciuszki obok strego kina. Fachowa obsluga i duzy wybur towaru. Facet jest bardzo slowny jak czegos nie ma to mowi kiedy bedzie i za jaka kwote i zawse jest. Dobry wybor roslin z Plantisa oraz Rataja, jako jedyny ma pelny asortyemt Sery i JBL'a. Bogaty wybor pielegnic afrykanskich ma tez ryby F1. Po Fo nie cudaczy tylko odsyla bezposrednio do p. Mierzenskich. Ma spiruline OSI. Ryby po kwarantanie. Ogolnie sklep bardzo OK. Polecam strone www.faunaiflora.com Mozna zawsze zamawiac przez net po cenach bardzo konkurencyjnych duzo nizszych niz ma w sklepie.

mike0014
07-05-2007, 20:46
Po dluzszej przerwie znow wpadlem do tego sklepu i jak zawsze fajnie, bogata oferta roslin, ubylo pyszczaka ale za to pokazaly sie ciekawe L-ki w dosc fajnych cenach. Facet troszke psioczyl na slaby ruch w wakcaje ale zaraz sie rozgadal o planch nowy regal nowa oferta teraz z Hikari. Tak sobie gadalem z nim i wybierlem a to test a to to no poszla kaska. Ale jak milo bylo pogadac.

Maximus_ASR
08-01-2007, 07:28
o własnie o ten sklep mi chodziło w moich wczesniejszych postach na temat sklepów zoologicznych,niewiedziałem ze istnieje wątek o nim,super sprawa:11:w sumie to moj przedmowca powiedział juz chyba wszystko o nim.

mike0014
09-07-2007, 22:15
No i znow zaskocznie w tym sklepie wpadam to zakupy, a tam nie dość że nowy image sklepu (gość sie postarał na medal) to stoi morszczak. To mnie szkoło. Ale na kolana powaliło mnie dostępnych 60 gatunków roślin. Mech jawjaski na kokosie mnie rozalił nie tyle sam mech co rozmiar kokosu. U gościa robi się mała Meka. Facet miał akurat dostawę ryb a ludzie brali z box'ów całe worki 200 szt neona czerwonego za 420 zł ale nie jakieś tam 2 cm, ładny duży.