Zobacz pełną wersję : crystal red
Witam
jestem ciekaw, czy ktoś ma doświadczenie z połączeniem cristal red z amano.
wiem, z doświadczenia, że amano i szklista nie przepadają za soba... i amano cierpią na podgryzanie podczas lnienia... ciekaw jestem, czy amano nie będą agresywne wobec cristal red...
pozdrawiam,
athuan
cristal red-te krewetki są tak drogie, ze mozesz raczej o nich zapomnieć.
czarek-kk
09-02-2004, 15:40
nie tak bardzo drogie u mnie amano są po dychu-a cristal red po 15zl
chyba samemu będę musiał sprawdzić jak będą się zachowywały z amano...
nie są takie drogie - 14 zł. a wyglądają bardzo fajnie
z krewetkami jest jeden tylko problem ,aby nie zjadały swoich lub innych młodych , jak będzie w tym przypadku jeszcze Ci nie odpowiem
były obecne 2
na początku było fajnie - po tygodniu zaczęły dokuczać liniejącej amano - w tej chwili zdobią akwarium koleżanki... są z tigerami - i żadnych walk...
gdzie macie te red crystale po 14-15pln?? w atollu widzialem po 26pln/szt.
czym predzej kupuj te cristale i daj nam znac gdzie za tyle je sprzedają, choc cena jest znacznie za niska jak na te krewetke, obawiam sie ze to raczej inna odmiana pomylona z cristal red. Ale kto wie...... może sprzedawca nie wie co ma na swoim stanie..... mi sie udało kupic w Galerii Mokotów red nose po 7zł bo Pan powiedział ze to amano :lol:
Raczej śmiem wątpić że to CR bo ich cena jest stanowczo za niska...to tak jakbyś kupił dorosłą paletkę Marlboro za 50pln :lol: . Cena hurtowa CR jest wyższa niż te 14-15pln. Jedyna możliwość to to, że sprzedawca nie wie co ma lub kupił od prywatnej osoby, której się rozmnożyły za śmiesznie niskie pieniądze.