PDA

Zobacz pełną wersję : Radom

rafal292
06-11-2006, 19:42
Polecam sklep zoologiczno-wędkarski"Myszka",początkujący ale żetelni,doradzą,podpowiedzą,tanio rośliny i ryby,strowadzają na zamówienie sprzęt i akcesoria.Zaopatruję się tam i nie narzekam.
adres:Traugutta 6,radom

apper
06-23-2006, 11:11
ul Kilińskiego 11 Radom - najlepszy sklep z roślinami jaki widziałem. Nie nastawiajcie się na rybki bo z nimi jest ubogo, ale miłośnicy roślin znajdą się w raju :D

Ernesto_76
09-04-2006, 13:50
Na Okulickiego jest spoczko sklepik :) zoologiczno-wędkarski.

maniek20
10-27-2006, 21:06
Według mnie w radomiu jest kilka dobrych sklepów ZOO. sprzet polecam kupowac w centrum zoologicznym przy centrum handlowym Mini Mal na Mireckiego. Natomiast rybki polecam kupować na Okulickiego, jak ktos juz wcześniej powiedział, noi rzeczywiście u Pana Andrzeja na Kilińskiego można wybrac sporo roślin do akwa po przystepnej cenie, noi mozna zaciagnąc kilku fachowych porad, które naprawdę skutkują.

Pozdrawiam; :D

kuban
12-04-2006, 14:01
powiedzcie mi dokładniej gdzie jest sklep na kilińskiego koło jakiegos budynku? ?

maniek20
12-04-2006, 20:07
Sklep w Radomiu na Kilińskiego jest w bramie w kamienicy, jak sie idzie od LO im Kochanowskiego w stronę pawilonów to po prawej stronie, za skrzyzowaniem z Ul. Focha, bodajże trzecia brama, na końcu podwórka (niezbyt przyjemna okolica), brama ta znajduje się przed bramą z sex shopem

12-06-2006, 10:29
ato wiem tam taki starszy pan sprzedaje dzieki

pjpb
02-13-2007, 17:48
- minimal... jak to sklep w supermarkecie - ceny niektore moze i nienajgorsze, spory wybor, obsluga srednio o czymkolwiek ma pojecie. niczego zywego nie polecalbym tam kupowac
- minizoo [czy jakos tak] 22 czerwca 100m na polnoc od zeromskiego [w podworku]. maly wybor maly sklep - ale atrakcyjne ceny, ryby silne zdrowe - i wlasciciel wie co sprzedaje. podstawowe ryby - glownie tam polecam
- u jedrzeja [kilinskiego]. skarbnica wiedzy o hodowli roslin i roslin. warto zapytac wlasciciela o rade - mozna latwo zmienic zdanie i wyjsc na tym dobrze. ladne kilka godzin tam juz spedzilem :-P

bobi
04-10-2007, 20:25
Nie znam wiele sklepow, ale bylem kilka kilka razy w TUKANIE. teraz to chyba MALE ZOO. To jest chyba na ul. 25 Czerwca (chyba), dawna 3MAJA. I podobno MINIMAL czy jakos tak, ale nie wiem na jakiej ulicy on sie znajduje.

pjpb
04-11-2007, 16:55
byl watek na radom ale zniknal...
1 rosliny [sprzedaz i rada] - u jedrzeja na kilinskiego [w bramie gleboko]
2 ryby - tanio i zdrowe [wybor niewielki] widzialem w mini zoo na 25 czerwca [pomiedzy zeromskiego i sklodowskiej-curie]
3 sa tez sklepy na okulickiego czy w leclerku gdzie nie straszy
4 zdecydowanie najwiekszy wybor w minimalu [korej]... ale nic zywego nie kupowalbym tam

pjpb
04-12-2007, 07:18
jednak jest watek sklepy radom http://www.akwarystyka.com.pl/showthread.php?t=26935
[w domyslnych ustawieniach czasowych jest za stary do wyswietlenia]. gdyby komus sie chcialo te watki skleic byloby milo

iDDT
04-12-2007, 08:49
1 rosliny [sprzedaz i rada] - u jedrzeja na kilinskiego [w bramie gleboko]

Sklep w bardzo nieprzyjemnym otoczeniu. Nie byłem w nim już parę lat ale jak pamiętam to w każdym akwarium były głównie gupiki, mieczyki, molinezje ;) Z roślin też nic specjalnego, nawet na tamte czasy. Cieszy, że sytuacja zmienia się na lepsze.

2 ryby - tanio i zdrowe [wybor niewielki] widzialem w mini zoo na 25 czerwca [pomiedzy zeromskiego i sklodowskiej-curie]

Od początku powstania (lata 90-te a może i wcześniej) był to chyba najdroższy zoolog w Radomiu. Nie wiem jak teraz ale wybór ryb był zawsze ponad radomską przeciętną. Jeśli nie było czegoś w sklepie to było do ściągnięcia. Generalnie mam wrażenie że sklep podupada.

Dobre wrażenie sprawia zoologiczny w Minimalu na Wernera. Duży, dobrze zaopatrzony sklep. Niestety na wrażeniu się kończy. Ładnie wygląda i to wszystko. Personel z łapanki, obsługujący klientów z przymusu. Ryby - o ile trafi się na świeżą dostawę można coś zdrowego wybrać. Potem lepiej nie ryzykować.

chesterek
04-12-2007, 12:40
Sklejone ;)

kocis
04-14-2007, 22:18
Witam.Jak ktos jest z Radomia i ma ochote to mozna sie spotkac i podyskutowac o naszym miescie i nie tylko pod katem akwarystyki.Pozdrawiam

regnar
05-11-2007, 22:36
A wiec tak:

ja najbardziej lubie zoologa w hali targowej Feniks z trzech powodów: chyba najtańsze rybki i roślinki, niedrogie pokarmy i bardzo ładna, młoda Pani:)

co do tego sklepu na kilinskiego to tyle razy przechodzilem i nigdy takiego nie widzialem. Bede w okolicy to go poszukam...
Ale to nie chodzi o ten na Focha? taki brzydki??

W minimalu obsługa jest beznadziejna, sprawia wrażenie niemiłej, niedbającej o kienta, fakt duży wybór rybek, ale są prawdopodobnie najdroższe w Radomiu

Ogólnie proponuję podsumować wątek w jednym poście i stworzyć listę sklepów a adresami, lokalizacją, średną cen rybek i roślin i wyborem, oczywiście aktualną na maj 2007:)

suprnowa
05-15-2007, 15:19
Ja robie zakupy tylko w Minimalu i nie zgadzam sie z wasza opinia.Moim zdaniem doradzaja tak jak trzeba,nie sprzedadza Ci przysł.kota w worku.Pomoga w doborze obsadym.I maja b.duzy wybor ryb jak na Radom.Speztu akwar. tez jest u nich bardzo duzo.
Rosliny najlepiej kupowac na Kilinskiego,tyle ze wyboru bardzo nie ma.
A co najdrozszych ryb to chyba sa na 25 Czerwca.
Zreszta mozna samemu sprawdzic.

olek27
04-04-2008, 18:50
Słowackiego zoo Glista tanio ale brak fachowych porad.
Wymnienie się narybkiem molinezjji(już dorosle) na jakieś roslinki.

kuban
06-23-2008, 11:09
Witam co do sklepów to polecam u pana na okulickiego tylko ta sa troche drogie rybki np 1 ramireza kosztuje 9zł a w minimalu 6zł ale cena to jakosc , polecam tez w feniksie miła pani tanie rybki i duży wybór, na 25 czerwca te spoko sklepik sporo akwarystyki morskiej , na focha nie polecam , aa i na południu za biedronką jest taki mały sklepik , kto wie w którym sklepie zamienili by mi mojego glonojada na jakieś inne rybki ten glonojad to gibiceps nie mam co z nim zrobić ma około 10cm długości ??