PDA

Zobacz pełną wersję : CHOSZCZNO

vibes
05-28-2006, 17:56
są właściwie 2 najlepiej wyposażone sklepy w tym mieście, na PKS sprzedawca się zna na rzeczy, ale zbyt drogo, ceny kosmiczne, molinezja kosztuje 4.5zł :!: poza tym mieczyki bardzo podatne na pleśniawkę, złe warunki w akwariach :!: drugi koło rossmana, lepszy o niebo od PKS ale brakuje w nim fachowej obsługi, pytając panią o CO2 robi dziwne miny i nie wie o co hodzi aż do pokazania palcem na półkę, poza tym brakuje istotnych gatunków rybek, choćby np. kirysków, ceny mniejsze niż na PKS ale za to obsługa się nie zna... jednak uzupełnieniem jest wszelkiego rodzaju towar (anty chlory, pokarmy, filtry itp...), wniosek: nie znasz się, idź na pks, ale słono zapłacisz, znasz się... wyłowisz sobie rybki sam :D i stracisz nerwy ale z :D ostanie ci w kieszeni 30% kasy którą na PKS-ie stracisz :) Twój wybór, ja wolę pokarmy i preparaty zamawiać z netu większymi ilościami - taniej wychodzi a po rybki jak coś jadę do stargardu szcz. 8)

arwena
08-27-2006, 20:14
Witam :)
Do którego sklepu w Stargardzie jeździsz? Mieszkam w tym mieście i niezbyt dobrze orientuję się w sklepach akwarystycznych, chodzę tylko do jednego (ul. Złotników), wiem też, że jest jeden w Tesco, ale jakoś mam uraz do niego i jego obsługi.